به گزارش کنکاش فردا، «محمد آقاجانلو» امروز (چهارشنبه) در نشستی افزود: اکنون وضعیت قابل تحقق شامل طرح های دارای پیشرفت فیزیکی بالاتر از ۵۰ درصد است.
وی بیانداشت: طرح احداث آلومینا در منطقه ویژه پارسیان با ظرفیت یک میلیون تن، طرح استخراج سه میلیون تن بوکسیت و انتقال به داخل کشور، طرح تولید آلومینا از نفلین سینیت با ظرفیت ۷۰ هزار تن و طرح احداث پترولیوم کک با ظرفیت ۴۰ هزار تن، در شمار برنامه های ایمیدرو به منظور تکمیل زنجیره تامین آلومینیوم قرار دارد.
آقاجانلو گفت: بیشترین تولید شمش آلومینیوم کشور به میزان ۶۳۶ هزار تن بوده که ۸۱ درصد ظرفیت نصب شده است.
سرپرست هیات عامل ایمیدرو اعلامکرد: اکنون در بخش مصرف ظاهری این محصول، بیشترین استفاده به ترتیب در حوزه های ساخت و ساز، حمل و نقل، بسته بندی، برق، کالای مصرفی بادوام، صنعت فولاد و سایر است.
وی ادامهداد: طبق پیش بینی موسسه بین المللی آلومینیوم، تقاضای جهانی تا سال ۲۰۳۰ تقریبا ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.