به گزارش کنکاش فردا، جمال رازقی با بیان اینکه تجارت ایران و عمان در حال رشد است و در نیمه اول امسال هم تجارت دو کشور رشد داشته، گفت: البته این آمار تجارت رسمی است. با این حال اگر با حجم تجارت کشور با عمان را با کشور امارات مقایسه کنیم، میتوان گفت هنوز این رقم کم است.
به گفته وی علت عمده این وضعیت علاوه بر موانع تحریم این است که هنوز خط کشتیرانی منظم بین ایران و عمان نداریم. البته اقداماتی در این رابطه انجام شده و اتاق مشترک ایران و عمان با اتاق بازرگانی عمان توافق کرده طرف عمانی و طرف ایرانی هر کدام ۵۰ درصد یارانه را برای مدت مشخصی پرداخت کنند و طرف عمانی هم در این رابطه اعلام آمادگی کرده تا بتوانیم خط کشتیرانی منظم داشته باشیم. اما علیرغم اینکه اتاق مشترک بارها با سازمان توسعه تجارت مکاتبه کرده و حتی با وزیر سابق هم شفاهی صحبت شده و موافقت او را گرفته، این موضوع هنوز محقق نشده است.
رازقی با بیان اینکه خط کشتیرانی در توسعه تجارت دو کشور نفش مهمی ایفا خواهد کرد، تصریح کرد: علت محقق نشدن این موضوع هم کمبود منابع مالی در کشور است و مسئولان میگویند منابع کافی ندارند.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان با بیان اینکه با چند خط کشتیرانی در یک سال گذشته صحبت کردیم و آنها اعلام آمادگی کردند، اظهار کرد: اگر سازمان توسعه تجارت حداقل قبولی اولیه خود را اعلام کند، میتوان هزینهها را برآورد و اعلام کرد، اما در حال حاضر میزان منابع مورد نیاز برآورد نشده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد که در حال حاضر تجارت سالانه ایران و عمان تقریبا از سه میلیارد دلار عبور کرده است، اما اتاق مشترک برای تجارت پنج میلیارد دلاری هدفگذاری کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
پژوهشگر، مدرس و مشاور در حوزه دادهکاوی و هوش مصنوعی در خوزستان معتقد است دیگر نمیتوان هوش مصنوعی را تنها یک گزینه برای کشورها، سازمانها و افراد دانست. این فناوری اکنون یک "ضرورت راهبردی" برای حفظ رقابت، بهرهوری و توسعه پایدار است.
دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان تنها دانشکده فرش کشور، با هدف تکمیل هرم تحصیلی رشته فرش در ایران، موفق به کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری «مطالعات فرش» شد.با تصویب مقطع دکتری مطالعات فرش و اخذ مجوزهای لازم، پذیرش دانشجو از مهرماه سالجاری آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از ذخایر استراتژیک گندم تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه دوره اوج خرید گندم از کشاورزان آغاز میشود.
دیدگاه بسته شده است.