به گزارش کنکاش فردا، علی اژدری با بیان این مطلب گفت: مطالعه، پیجویی و اکتشاف که در استان خوزستان در حال انجام است، با هدف شناسایی پتانسیلهای معدنی مواد معدنی غیرفلزی صورت میگیرد.
به گفته مدیرکل زمینشناسی و اکتشافات معدنی منطقه جنوب باختری، ذخایر مصالح ساختمانی چون سنگ لاشه، شن و ماسه، آهک، خاک رس و همچنین گچ، فسفات، نمک دریایی، دولومیت، بیتومین (قیر طبیعی) و سلستین بیشترین مواد معدنی موجود در خوزستان هستند که این پروژه در حقیقت برای شناسایی ذخایر جدید و ناشناخته صورت میگیرد.
به نقل از روابط عمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور، اژدری همچنین اضافه کرد: خوزستان بزرگترین تولیدکننده نمک دریای کشور به شمار میرود که برای مصارف پتروشیمی کاربرد دارد.
وی گفت: پس از پایان پیجویی و اکتشاف ذخایر معدنی شمال شرق استان، پروژه مطالعاتی غرب و شمال غرب آغاز میشود تا به یک جمعبندی کلی برای ذخایر معدنی کل استان خوزستان برسیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.