به گزارش کنکاش فردا، حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، در این مراسم، نفت را کالایی استراتژیک و پیشران اقتصاد کشور توصیف کرد و گفت: علیرغم توسعه انرژی های نو، نفت تا سال ۲۰۵۰ همچنان کالای استراتژیک در دنیا خواهد بود.
وی با تاکید بر ضرورت افزایش تولید نفت، همکاری صنعت و دانشگاه را حلقه مفقوده ای توصیف کرد که کمتر به آن توجه شده و در ادامه گفت: شرکت ملی نفت آمادگی خود را برای همکاری با دانشگاهها اعلام میکند.
وی با اشاره به اهمیت آزمایشگاهها در صنعت نفت گفت: با توجه به پیچیدگی و تنوع میادین نفتی ایران، فرآیند لایه شکافی برای کاهش هزینه ها بسیار حائز اهمیت است و آزمایشگاه لایه شکافی توسط تیمی متخصص متشکل از مدیرعامل گروه انرژی پاسارگاد، مدیرعامل شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد و مجری طرح و عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر ایجاد شده و میتواند ثمرات مثبتی برای احیای چاههای نفت و همچنین افزایش ضریب بازیافت چاههای آسماری و بگستراند داشته باشد.
بورد همکاری صنعت و دانشگاه را در مطالعات و توسعه میادین کوچک نفتی بسیار بااهمیت توصیف کرد و گفت: شرکت ملی نفت ایران آمادگی واگذاری این میادین کوچک را دارد.
علیرضا رهایی – رئیس دانشگاه امیرکبیر نیز ایجاد آزمایشگاه طراحی فرآیندهای لایه شکافی را نمونه بارزی از همکاری صنعت و دانشگاه توصیف کرد و سپس محمدجواد عامری – رئیس دانشکده مهندسی نفت و زمین انرژی دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر را از نظر آزمایشگاهها و رشتههای صنعت نفت، جامعترین دانشگاه کشور پس از دانشگاه صنعت نفت ذکر کرد.
آزمایشگاه تخصصی طراحی فرآیندهای لایه شکافی در راستای عمل به مسئولیتهای اجتماعی گروه انرژی پاسارگاد و به منظور توسعه فناوریهای پیشرفته و ارتقای دانش فنی در حوزه فرآیندهای لایه شکافی برای افزایش بهرهوری تولید چاههای نفتی و استحکام پیوند صنعت و دانشگاه به همت شرکت اکتشاف، توسعه و تولید پاسارگاد و مدیریت فناوری و نوآوری گروه انرژی پاسارگاد با همکاری دانشکده مهندسی نفت و زمین انرژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این دانشگاه راهاندازی شده است.
این پروژه نه تنها در میدان نفتی سپهر و جفیر، بلکه به عنوان مرجعی برای توسعه فرآیندهای شکاف هیدرولیک در سایر میادین کشور نیز مدنظر قرار دارد.
توسعه آزمایشگاه تخصصی طراحی فرآیندهای لایه شکافی انرژی پاسارگاد در دانشگاه امیرکبیر، گامی اساسی برای دستیابی به دانش فنی و فناوریهای بومی در حوزه لایه شکافی است که امکان بومیسازی این فناوری مهم را فراهم میکند و به عنوان بستری برای انجام تحقیقات علمی و عملی در کنار صنعت، از توانایی ارتقای فناوری و افزایش دانش فنی کشور در این حوزه برخوردار است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.