به گزارش کنکاش فردا، علیرضا جمالی، دبیر اجرایی بینالمللی الکامپ و تلکامپ با نام دیتکس، گفت: در این رویداد بزرگ، استارتاپها، شرکتهای فعال در حوزههای IT ، هوش مصنوعی، پارکهای علم و فناوری، مراکز نوآوری و شتابدهی، شرکتهای دانشبنیان و صنایع الکترونیک آخرین دستاوردهای خود را به نمایش خواهند گذاشت. همچنین، بسیاری از سایتها و پلتفرمها تولیدات و فعالیتهای محتوایی خود را معرفی خواهند کرد.
جمالی افزود: در این نمایشگاه شاهد حضور سایتهای تحت مدیریت مراجع عظام، جبهه مقاومت و مراکز فرهنگی و مذهبی شاخص کشور خواهیم بود. امسال با همکاری آموزش و پرورش استان قم، میزبان دانشآموزان دبیرستانی و هنرستانی خواهیم بود تا با جدیدترین تکنولوژیهای روز دنیا در زمینههای کامپیوتر و هوش مصنوعی آشنا شوند.
وی همچنین از برنامههای جانبی جذاب و نشستهای تخصصی با حضور کارشناسان و مدیران کسبوکارهای اینترنتی خبر داد و تاکید کرد: پوشش رسانهای کامل و برگزاری مسابقات روزانه از دیگر ویژگیهای این دوره خواهد بود.
جمالی تصریح کرد: برپایی نمایشگاه بینالمللی دیتکس در قم، انگیزههای زیادی برای سرمایهگذاری در استان ایجاد کرده و به تقویت و گسترش زیرساختهای فناوری کمک خواهد کرد و همچنین پتانسیلهای پنهان استان را شناسایی خواهد کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
پژوهشگر، مدرس و مشاور در حوزه دادهکاوی و هوش مصنوعی در خوزستان معتقد است دیگر نمیتوان هوش مصنوعی را تنها یک گزینه برای کشورها، سازمانها و افراد دانست. این فناوری اکنون یک "ضرورت راهبردی" برای حفظ رقابت، بهرهوری و توسعه پایدار است.
امروزه تصادفات جادهای به یک معضل چند وجهی تبدیل شده بنابراین سرمایهگذاری در حوزه پیشگیری مهمترین بخش کاهش تصادفات و سوانح رانندگی است که استفاده از فناوریهای نوین از جمله هوش مصنوعی میتواند بسیار کمک کننده و نقش کلیدی در این زمینه ایفا کند.
معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران از آغاز سلسله جلسات انتقال تجربیات ایران به کوبا در زمینه استقرار دولت الکترونیک خبر داد.
میکروالکترونیک بهعنوان یکی از مهمترین صنایع پیشرفته، نقش اساسی در اقتصاد جهانی ایفا میکند. این صنعت در حوزههایی مانند کامپیوتر، ارتباطات، خودروسازی، لوازمخانگی، سامانههای دفاعی، هوافضا، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء کاربرد دارد. با توجه به اهمیت این موضوع، چه راهبردهایی برای توسعه صنعت میکروالکترونیک در ایران وجود دارد و سیاستگذاری و برنامهریزی در این حوزه با چه چالشهایی روبرو است؟
دیدگاه بسته شده است.