به گزارش کنکاش فردا، امروز چهارشنبه هفتم آذر ماه ۱۴۰۳ محمد کلانتری، عضو هیئت مدیره هلدینگ مادر تخصصی گسترش صنایع معدنی کاوه پارس به همراه حمید خوشاخلاق، مدیرعامل شرکت بازرگانی «PGTI» از کارخانه فولاد کاوه اروند بازدید به عمل آوردند.
شرکت در جلسه هماندیشی با حضور علی بختیاری، مدیرعامل و معاونان و مدیران شرکت فولاد کاوه اروند، از دیگر برنامههای کلانتری در این روز بود.
شرکت فولاد کاوه اروند با ظرفیت اسمی ۶۰۰ هزار تن تولید میلگرد و مفتول در جنوب غرب کشور، در منطقه آزاد اروند واقع شده و یکی از شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ مادر تخصصی گسترش صنایع معدنی کاوه پارس به شمار میآید.
لازم به ذکر است که احداث کارخانه فولادسازی با ظرفیت یک میلیون تن در سال به علاوه احداث واحد احیا مستقیم با ظرفیت یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن در سال، از جمله طرحهای توسعهای به شمار میآیند که در دستور کار این فولادساز کشور قرار دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
دیدگاه بسته شده است.