به گزارش کنکاش فردا، امین صفری اظهار داشت: در خصوص ناترازیهای انرژی و شرایطی که برای صنعت فولاد ایجاد شده، آنچه آزاردهندهتر از قطعی برق و گاز است، نبود برنامهای مشخص برای زمانبندی این محدودیتهاست. صنعتگر نمیداند این هفته، هفته بعد، یا ماه آینده دقیقا چه زمانی و به چه میزانی با قطعی انرژی مواجه خواهد شد تا بتواند برای آن برنامهریزی کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر نمیدانیم چه میزان مواد اولیه باید خریداری کنیم؛ چه مقدار سرمایهگذاری لازم است و یا موجودی انبارها باید چقدر باشد تا تولید و فروش به صرفه شود. در واقع، تشخیص نقطه بهینه برای هر یک از فعالیتها و فرایندها بسیار دشوار شده است. تولیدکننده نمیتواند پیشبینی کند چه میزان هزینه خواهد داشت و چه مقدار تولید میتواند انجام دهد تا برای سرمایهگذاری، تامین مالی و فروش برنامهریزی کند.
مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع مطرح کرد: محدودیتهای انرژی برای صنعت فولاد و همه مردم قابل درک بوده اما چرایی نبود یک برنامه مشخص، غیرقابل درک است. با توجه به اینکه این مسئله طی چند سال اخیر تکرار شده و دادههای کافی از میزان مصرف و کمبودها در دسترس است، به نظر نمیرسد تنظیم یک برنامه مشخص از سوی واحدهای دیسپچینگ گاز و برق کار دشواری باشد.
صفری خاطرنشان کرد: اگر از پیش بدانیم که طی ماههای آینده دقیقا چه مقدار محدودیت انرژی خواهیم داشت و سهمیه ما چقدر است، میتوانیم برای ۹۰ روز آینده برنامهریزی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: امروز با این مشکل مواجهیم که هر روز ابلاغیههای جدید صادر میشود و هر هفته برنامه تخصیص انرژی تغییر میکند. این شرایط باعث شده در هیچ زمینهای امکان برنامهریزی نداشته باشیم. نمیدانیم واحدهای فولادی چه میزان قطعی برق خواهند داشت؛ چه مقدار فولاد میانی یا محصول نهایی باید تولید کنیم و یا اینکه آیا باید به تولید فولاد ادامه دهیم یا در صورت قطعی برق، آهن اسفنجی را بفروشیم. حتی نمیدانیم آیا فردا برق و گاز کارخانه قطع خواهد شد یا خیر. در این شرایط مبهم، برنامهریزی تولید عملا غیرممکن شده و مدیریت شرایط را بسیار سخت کرده است.
مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع در پایان یادآور شد: از مسئولان محترم تقاضا داریم که در این شرایط، حتی اگر امکان تامین کامل انرژی وجود ندارد، حداقل برنامهای مشخص به ما ارائه دهند تا بتوانیم برای تولید، تامین مواد اولیه و فروش برنامهریزی کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
دیدگاه بسته شده است.