به گزارش کنکاش فردا، پیرو بخشنامه شهریور ماه در خصوص تأمین و فروش ارز به شرکتهای واردکننده دارویی (به عنوان متقاضی) در قبال پذیرش اوراق گام شرکتهای پخش دارویی (به عنوان متعهد)، حداکثر تا پایان سال جاری تا سقف ۲۰۰ میلیون دلار، ضمن اصلاح و تکمیل بخشنامه پیروی مذکور، دستورالعمل اجرایی پذیرش اوراق گام با تأکید بر رعایت سایر ضوابط و مقررات به شرح ذیل ابلاغ میشود:
۱– تأمین ارز شرکتهای واردکننده دارویی جهت واردات اقلام سلامت محور بهصورت فروش ارز مدتدار، در قبال پذیرش اوراق گام توسط بانکهای عامل پذیرنده اوراق گام (به عاملیت بانک مرکزی) امکانپذیر است.
۲- تأمین ارز و ارسال حواله ارزی برای شرکتهای واردکننده دارویی بابت موضوع فوقالذکر با انجام ثبتسفارش با نوع عملیات بانکی و ارائه تأییدیه سازمان مجوزدهنده مرتبط با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (سازمان غذا و دارو) از سوی متقاضی امکانپذیر است.
۳- ارسال درخواست گواهی ثبتآماری با مهلت انقضای حداکثر ۳۰ روز و حداکثر تا پایان سال جاری ضمن درج شماره (۶۵۰۸۲۴۳) در فیلد کد بخشنامه با نرخ ارز آزاد (کد ۵) از محل بانک مرکزی از طریق سامانه جامع ارزی ضروری خواهدبود.
۴- پذیرش اوراق گام برای فروش مدتدار ارز به شرکتهای واردکننده دارویی توسط بانکهای عامل در قبال انتقال اوراق گام به بانکهای عامل پذیرنده اوراق گام (به عاملیت بانک مرکزی) حداکثر تا پایان سال جاری امکانپذیر است.
۵- شرکتهای واردکننده دارویی به عنوان متقاضی اوراق گام مزبور میتوانند تأمین معادل ریالی ارز مورد تقاضا را از طریق اوراق گام در چارچوب این دستورالعمل و ضوابط و مقررات مربوط از بانک پذیرنده اوراق گام درخواست نمایند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بانک مرکزی اعلام کرد: از ابتدای فروردین تا ۲۲ دی ماه امسال بیش از ۵۴ میلیارد و ۶۷۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی و خدمات تأمین شده است.
صرافیهای رمزارز داخلی با گذشت چندین سال از فعالیت در فناوری ارز دیجیتال هنوز جایگاه خود را در اقتصاد ایران نیافته اند و با مشکلاتی چون مشخص نبودن متولی این حوزه، فقدان قانون جامع و مشخص و محدودیتها و ممنوعیت های موردی دست و پنجه نرم می کنند.
مشخصا این روزها و از زمانی که موضوع توسعه اقتصاد دریامحور وارد ادبیات اقتصادی کشور شده است، توجهات نیز به سمت مناطق ساحلی و بنادر کشورمان معطوف شده و این درحالی است که ایران علاوه بر خزر در شمال و خلیج فارس در جنوب کشور، دریای «مَکُران» یا بهتر بگوییم منطقه مکران را هم در اختیار دارد که نوار ساحلی آن از میناب هرمزگان تا گواتر در جنوب سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
توافق اخیر معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی برای ایجاد بسترهای نظارتی و حمایتی جدید، امنیت و شفافیت در مدیریت کارگزاران رمزپول و پرداخت یاری ها، امیدواری ها برای ساماندهی و بهبود شرایط در حوزه رمزارز و صرافی های رمزارزی را قوت بخشیده است.
دیدگاه بسته شده است.