به گزارش کنکاش فردا، فردین راشدی از پروژههای ارتقای کیفیت پالایشگاه آبادان با بیان اینکه برای تأمین سوخت مایع نیروگاهها واردات گازوئیل در حال انجام بود که با بهرهبرداری از این واحد، بخشی از واردات گازوئیل جبران شد، اظهار کرد: گازوئیل تولیدی این واحد، با شاخصهای استاندارد یورو ۵ است.
وی در خصوص وضعیت تولید بنزین در این پالایشگاه گفت: در حال حاضر به طور متوسط تولید بنزین روزانه ۸ تا ۱۰ میلیون لیتر است و این پالایشگاه ۲۵ درصد سوخت مورد نیاز کشور را تامین میکند.
راشدی با بیان اینکه ما توان تولید بنزین با استاندارد یورو ۴ را داریم و با وجود واحد الکیلاسیون، توان تولید بنزین با اکتان ۹۷ را داریم، گفت: به پالایشگاه آبادان تکلیف شده که فقط بنزین معمولی با اکتان ۸۷ تولید کنند که این تصمیم نیز برای افزایش کمی تولید بنزین است.
مدیرعامل پالایشگاه آبادان با اشاره به احداث واحد تقطیر ۲۱۰ هزار بشکهای و بهرهبرداری از بزرگترین واحد هیدروکراکر خاورمیانه در پالایشگاه آبادان، گفت: با بهرهبرداری از واحد هیدروکراکر پالایشگاه آبادان نفتگاز در سطح یورو ۵ تولید میشود و کیفیسازی فرآوردهها در پالایشگاه تحقق مییابد.
راشدی با اشاره به طرح تثبیت ظرفیت این پالایشگاه گفت: تاکنون بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون یورو در بخش تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان سرمایهگذاری شده است و با تحقق این طرح در آینده نزدیک که یکی از بزرگترین طرحهای ملی بهشمار میرود، شاهد مدرنترین واحدهای عملیاتی در این پالایشگاه خواهیم بود.
وی با بیان اینکه تلاش میکنیم تمام واحدهای پالایشگاه آبادان طی ۴۰ ماه آینده کیفیسازی شوند، تصریح کرد: با انجام این اقدام، نگرانی موجود در زمینه تأمین نفتکوره نیروگاهها رفع میشود، همچنین همسو با تحقق این هدف کیفیسازی آخرین واحد حذف گوگرد در دستور کار قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل پالایشگاه آبادان با بیان اینکه پالایشگاه آبادان با کیفیسازی فرآوردههای نفتی به مدرنترین پالایشگاه دنیا تبدیل خواهد شد، اظهار کرد: تمام پروژههای انجام شده در این پالایشگاه با توجه به ملاحظات زیستمحیطی انجام میشود و در این زمینه سعی داریم با جایگزینی اتانول به سمت کاهش آلودگیها حرکت کنیم.
راشدی با اشاره به پروژههای ارتقای کیفیت پالایشگاه آبادان اظهار کرد: پالایشگاه آبادان نماد تمدن کشور در صنعت نفت است و سال ۱۲۹۱ نخستین واحد تقطیر این پالایشگاه عملیاتی شد و این پالایشگاه چهار دوره تاریخی متفاوت مانند جنگ جهانی اول و دوم، جنگ تحمیلی و انقلاب شکوهمند اسلامی را گذرانده است، همچنین این پالایشگاه هماکنون محور اصلی تأمین فرآورده و رفع ناترازی در کشور است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: با توجه به تامین کسری نهادههای اولیه تولید از محل واردات، توقع واردات دانش فنی به روز بذر، کود و سم را به کشور داریم.
ارزش سرمایه گذاریهای معدن و صنایع معدنی با راهبری ایمیدرو در استان کردستان در حال انجام است، از ۵۰.۴ هزار میلیارد تومان عبور میکند.
یکی از شرکتهای فناور، دستگاه نانوحبابساز هیدرودینامیکی را تولید کرده که قادر به تصفیه پساب صنایع با کارایی بالا و هزینه کم است. این دستگاه به مواد افزودنی نیاز ندارد و برای محیط زیست مشکلی ایجاد نمیکند.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت کشاورزی اظهار کرد: امنیت ملی در گروه امنیت غذایی است.
دیدگاه بسته شده است.