به گزارش کنکاش فردا، حسین شهرابی در حاشیه بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای بخش خصوصی از پرتاب نسخه تکاملیافته ماهواره کوثر با نام «کوثر ۱.۵» در نیمه اول سال آینده خبر داد.
ماهواره کوثر ۱.۵، حاصل تلاش متخصصان داخلی، در واقع نسخه ارتقا یافته دو ماهواره کوثر و هدهد است که پیش از این در ۱۵ آبان ماه امسال به فضا پرتاب شده بودند. این دو ماهواره با ماموریتهای سنجش از دور (کوثر) و اینترنت اشیا (هدهد) نقش کلیدی در توسعه کشاورزی دقیق ایفا میکنند.
شهرابی اعلام کرد: بیش از ۸۵ درصد اجزای این ماهوارهها بومیسازی شده است. حتی اگر تمام قطعات وارداتی بود، طراحی و ساخت این ماهوارهها به دست توانمند متخصصان داخلی انجام شده و این پروژه کاملاً بومی محسوب میشود.
وی با اشاره به چالشهای تحریم، از عبور موفقیتآمیز از این موانع و تبدیل تهدیدها به فرصتها سخن گفت و افزود: نسخه ترکیبی مأموریتهای کوثر و هدهد با نام کوثر ۱.۵، در نیمه نخست ۱۴۰۴ پرتاب خواهد شد و تلاش میشود با جذب سرمایه، منظومهای از این ماهوارهها طراحی و تولید شود.
این فعال عرصه دانشبنیان، نقش حمایتهای دولتی را در توسعه این صنعت بسیار مهم دانست و خواستار تضمین بازار خدمات فضایی و پیشخرید این خدمات از سوی دولت شد.
کاهش ریسک فناوری در بخش دانشبنیان و رفع موانع نظارتی غیرمنطقی نیز از دیگر درخواستهای شهرابی از دولت بود.
وی بر لزوم رفع موانع نظارتی غیرمنطقی تأکید و بیان کرد: شناخت ناکافی نهادهای نظارتی از صنعت فضایی، باعث کاهش شجاعت مدیران دولتی برای انجام پروژههای بزرگ شده و این موضوع چالش بزرگی برای ما ایجاد کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
یکی از شرکتهای فناور، دستگاه نانوحبابساز هیدرودینامیکی را تولید کرده که قادر به تصفیه پساب صنایع با کارایی بالا و هزینه کم است. این دستگاه به مواد افزودنی نیاز ندارد و برای محیط زیست مشکلی ایجاد نمیکند.
با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکتهای دانشبنیان در نخستین نمایشگاه بینالمللی تخصصی کالاهای صادراتی به کشور روسیه به صورت مستقل حضور خواهند داشت.
سفیر چین در ایران گفت: شرایط خوزستان در بسیاری از زمینهها از جمله تولید برق خورشیدی منحصر به فرد بوده و میتواند با استفاده از انرژی تجدیدپذیر، در تولید برق موثر باشد.
رقابتپذیری و رشد جایگاه در فضای پیچیده امروز کسبوکارها، پیشنیازهای بسیاری را میطلبد که بیتردید ارتقای بهرهوری از مهمترین آنها است. این موضوع در صنعت فولاد به عنوان صنعتی مادر که به طور مستقیم بر پیشبرد فعالیتها در بسیاری از صنایع دیگر و در نهایت توسعه صنعتی و اقتصادی کشور تاثیرگذار است، اهمیت ویژهای دارد. شرکت فولاد اکسین خوزستان با تولید محصولات ارزشافزای فولادی، نقش منحصربهفردی در حلقه نهایی زنجیره فولاد ایران ایفا میکند. این شرکت گامهای استواری را در راستای ارتقای بهرهوری تولید و تاثیرپذیری حداقلی از چالشها و موانع موجود برداشته؛ مسیری که با دستاوردهای قابلتوجهی نیز برای این شرکت همراه بوده است.
دیدگاه بسته شده است.