به گزارش کنکاش فردا، اصغر مصاحب روز یکشنبه در بیست و دومین همایش تعالی سازمانی در مرکز همایش های صدا و سیما با اشاره به بیست و دومین سال برگزاری این همایش، اظهار داشت: امسال عملکرد سازمانها و بنگاه های اقتصادی را با تحلیل داده و هوش مصنوعی بررسی کردیم.
وی افزود: هفت محور اصلی را برای ارائه جایزه در نظر گرفتیم تا عملکرد سازمان ها رقابت پذیر باشد.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با بیان اینکه تعالی یکی از موضوعات محوری در بازنگری و توسعه است، گفت: باید با تحلیل اطلاعات به تعالی دست یابیم.
وی عنوان کرد: ما در دنیای امروز به دلایل زیادی از هوش مصنوعی و اندازه گیری عملکرد باید بهره ببریم، این در حالیست که بسیاری از بنگاه ها به موضوع تحلیل اطلاعات توجهی ندارند از این رو ما امسال در همایش تعالی موضوع را بر تحلیل اطلاعات قرار داده ایم.
مصاحب خاطرنشان کرد: این همایش دو روزه است که بیشتر کارگاه ها در روز دوم همایش به موضوع تحلیل اطلاعات اختصاص یافته است .
وی ابراز امیدواری کرد در سال ۱۴۰۴ تحلیل کلی از وضعیت سازمان ها و شرکت ها داشته باشیم.
بیست و دومین همایش تعالی سازمانی امروز در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما آغاز شده است و فردا روز دوم در مرکز همایشهای سازمان مدیریت صنعتی برگزار خواهد شد.
این رویداد که با حضور چهرههای برجسته مدیریتی کشور برگزار میشود، فرصتی بی نظیر برای مدیران و سازمانهای برتر فراهم می کند تا بتوانند در کنار هم جمع شوند، از تجربههای موفق یاد بگیرند و با جدیدترین روشهای بهبود عملکرد آشنا شوند.
در بیست و دومین همایش تعالی سازمانی، علاوه بر معرفی سازمانهای برنده در سطوح مختلف تعالی و سازمانهای سرآمد، برنامههای مربوط به ارائه دستاوردهای برجسته از طریق تحلیلگری داده نیز مورد توجه قرار گرفته است.
در این دوره هزار و۶۰۰ شرکت ارزیابی شده اند که در این رویداد، ۳۷ شرکت برتر تقدیر ، ۳۶ شرکت گواهی تعهد به تعالی و ۱۱ شرکت تندیس می گیرند. که یکی از این تندیس ها زرین و و تندیس دیگری سیمین نقره ای است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان تنها دانشکده فرش کشور، با هدف تکمیل هرم تحصیلی رشته فرش در ایران، موفق به کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری «مطالعات فرش» شد.با تصویب مقطع دکتری مطالعات فرش و اخذ مجوزهای لازم، پذیرش دانشجو از مهرماه سالجاری آغاز میشود.
به صورت عادی برای نتیجه مذاکرات میان ایران و آمریکا دو سناریو پیشبینی میشود؛ اول توافق و رفع تحریمها، دوم شکست مذاکرات و تشدید تحریمها.
شرکت ملی نفت ایران امروز یکی از بزرگترین قراردادهای تاریخ صنعت نفت را با شرکتهای پتروپارس، قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا، اویک و مپنا به ارزش ۱۷ میلیارد دلار امضا کرد.
بازارهای جهانی با وجود تحریمهای جدیدی که از سوی دولت آمریکا بر صنعت نفت ایران تحمیل شده، همچنان تشنه طلای سیاهی است که از سرزمین آریاییها استخراج می شود و به اذعان کارشناسان داخلی و خارجی و تجربه بیش از یک دهه گذشته نشان می دهد که نفت ایران تحریم شدنی نیست.
دیدگاه بسته شده است.