به گزارش کنکاش فردا، صفدر نیازی شهرکی افزود: در برنامه هفتم پیشرفت و سند امنیت غذایی به ارتقای بهرهوری و نگاه واقعبینانه به حجم آب توجه شده است.
وی افزود: هدف این است که مصرف آب بخش کشاورزی تا پایان برنامه هفتم به ۶۵ میلیارد مترمکعب و براساس سند دانشبنیان امنیت غذایی به ۵۱ میلیارد متر مکعب کاهش یابد.
نیازی شهرکی همچنین به پروژههای مختلفی که در راستای این اهداف در حال اجرا هستند، اشاره کرد و گفت: مقرر شده سالانه ۷۰ هزار هکتار شبکه آبیاری نوین در کشور اجرا و سه هزار کیلومتر قنات بازسازی و نوسازی شود.
وی ارتقای راندمان آبیاری و انتقال آب با لولههای فرعی را از دیگر اقدامات این معاونت برشمرد و خواستار تخصیص بودجه مناسب برای اجرای آن شد.
نیازی شهرکی گفت: برای اجرای اهداف برنامه هفتم در حوزه آب و خاک، حدود ۱۵۰ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است.
وی افزود: امسال حدود ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این طرحها تعیین شده که تقریباً ۳۰ درصد از آن تخصیص یافته است.
معاون وزیر جهادکشاورزی یادآور شد: این مقدار بودجه با اهداف تعیین شده فاصله زیادی دارد.
وی ابراز امیدواری کرد که در سال آینده با تخصیص منابع مالی بهتر و استفاده از روشهای متعدد تأمین مالی مانند فاینانس یا استقراض و همچنین مشارکت بهرهبرداران، بخشی از اهداف تعیین شده محقق شود.
وی به اهمیت تخصیص بودجه به پروژههای آبیاری نوین و انتقال آب با لولههای فرعی اشاره کرد و گفت: این پروژهها نقش مهمی در ارتقای راندمان آبیاری و بهرهوری منابع آب دارند و باید با تخصیص منابع مالی کافی به طور جدی پیگیری شوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
پژوهشگر، مدرس و مشاور در حوزه دادهکاوی و هوش مصنوعی در خوزستان معتقد است دیگر نمیتوان هوش مصنوعی را تنها یک گزینه برای کشورها، سازمانها و افراد دانست. این فناوری اکنون یک "ضرورت راهبردی" برای حفظ رقابت، بهرهوری و توسعه پایدار است.
دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان تنها دانشکده فرش کشور، با هدف تکمیل هرم تحصیلی رشته فرش در ایران، موفق به کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری «مطالعات فرش» شد.با تصویب مقطع دکتری مطالعات فرش و اخذ مجوزهای لازم، پذیرش دانشجو از مهرماه سالجاری آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از ذخایر استراتژیک گندم تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه دوره اوج خرید گندم از کشاورزان آغاز میشود.
دیدگاه بسته شده است.