به گزارش کنکاش فردا، جواد میرعرب رضی با بیان اینکه برداشت زیتون از باغات گیلان ادامه دارد، افزود: به نظر می رسد برداشت میوه زیتون در استان گیلان به حدود ۴۰ هزار تن برسد.
وی افزود: نزدیک به ۶۵ هزار هکتار باغات زیتون در کشور داریم که از این سطح ۶۰ هزار هکتار بارور است.
مجری طرح زیتون کشور اظهار داشت: از ۱۲۰ هزار تن میوه زیتون تولید شده، ۱۱ هزار تن روغن استحصال و ۷۰ هزار تن برای تهیه کنسرو استفاده خواهد شد.
میرعرب رضی توسعه باغات مدرن با ارقام پربازده زیتون را از سیاستهای وزارت جهادکشاورزی دانست و گفت: به سمت استفاده از ارقام روغنی زیتون حرکت میکنیم، زیرا عملکردشان در هکتار بیشتر است.
وی تصریح کرد: از ۶۰ هزار هکتار باغات زیتون بارور، بیش از ۳ هزار هکتار دارای ارقام تجاری روغنی هستند.
مجری طرح زیتون کشور ادامه داد: ارقام تجاری مانند رقم ایتالیایی کراتینا و رقم اسپانیایی پیکوآل در دستور کار برای توسعه باغات زیتون قرار گرفته است.
وی با بیان این که متوسط عملکرد باغات زیتون در ایران ۳ تن در هکتار است، گفت: بخشی از این باغات قدیمی و سنتی هستند و عملکرد پایینی دارند.
میرعرب رضی از تشکیل کانون تولیدکنندگان با عملکرد بالای ۵ تن دانه زیتون در هر هکتار خبر داد و اظهارداشت: این کانون دارای ۳۰۰ عضو است و تلاش میشود با کمک آنان فرهنگ مدیریت باغ از طریق رویکرد تغذیه مناسب به باغداران سنتی نشان داده شود.
وی ادامه داد: همه باغات زیتون کشور به اصلاح، هرس و تغذیه علمی و بیش از ۳۰ هزار هکتار نیاز به بازسازی و نوسازی دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
پژوهشگر، مدرس و مشاور در حوزه دادهکاوی و هوش مصنوعی در خوزستان معتقد است دیگر نمیتوان هوش مصنوعی را تنها یک گزینه برای کشورها، سازمانها و افراد دانست. این فناوری اکنون یک "ضرورت راهبردی" برای حفظ رقابت، بهرهوری و توسعه پایدار است.
دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان تنها دانشکده فرش کشور، با هدف تکمیل هرم تحصیلی رشته فرش در ایران، موفق به کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری «مطالعات فرش» شد.با تصویب مقطع دکتری مطالعات فرش و اخذ مجوزهای لازم، پذیرش دانشجو از مهرماه سالجاری آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از ذخایر استراتژیک گندم تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه دوره اوج خرید گندم از کشاورزان آغاز میشود.
دیدگاه بسته شده است.