به گزارش کنکاش فردا، داریوش اسماعیلی ، یکی از محورهای این سند را پیش بینی اکتشاف ها و مدت زمان انجام آن برشمرد و گفت: در دولت چهاردهم نقشه راه کلی اکتشافات معدنی در ۱۴ محور ترسیم شده و تاییدیه آن از وزارت صمت اخذ شده است.
رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور با اشاره به طرح احیای دریاچه ارومیه گفت: تدوین طرح نهضت ملی کاهش مصرف آب را تدوین کردیم و در اختیار معاون اول رئیس جمهور قرار دادیم که امیدواریم مصوب و به مرحله اجرا برسد.
وی ادامه داد: در تولید اطلاعات پایه زمین شناسی و اکتشاف و انتشار آن، اقدامات خوبی صورت گرفته است به طوری که اقتصاد معدنی میتواند جایگزین اقتصاد نفتی شود.
اسماعیلی اضافه کرد: عزم دولت چهاردهم بر این است که به بخش خصوصی میدان دهد و مهمترین بخش معدن و صنایع معدنی است که وزارت صنعت، معدن و تجارت وظیفه آماده کردن اطلاعات پایدار است.
وی با بیان اینکه سازمان زمین شناسی به دنبال گواهی کشف نمی رود گفت: در اوایل سال آینده این گواهی ها را نیز واگذار می کنیم ما به دنبال ارایه اطلاعات پایه هستیم.
رئیس سازمان زمین شناسی واکتشافات معدنی کشور عنوان کرد: در چهار سال گذشته کمتر از ۸۰ ورقه نقشه کار کردیم و برنامه ما برای سال آینده در قالب ۱۰۰ ورقه نقشه و ۳۰۰ طرح را واگذار می کنیم و مناقصات را برگزار خواهیم کرد که بخشی به دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و شرکت های واجد شرایط واگذار می کنیم.
وی با اشاره به اینکه از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون ۶۵۰ هزار کیلومتر خطی پرواز داشتیم گفت: در برنامه هفتم توسعه ۲ میلیون کیلومتر پرواز تاکید شده است که ۷۰ درصد نیاز کشور را تامین می کند.
اسماعیلی ابراز داشت: این کار را نیز به بخش خصوصی واگذار و با شرکت های مربوطه تعامل کردیم تا ژئوفیزیک هوایی را نیز به ازای کیلومتر ریال به شرکت ها واگذار کنیم که کل هزینه ۱۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
وی بر استفاده از هوش مصنوعی و هوشمندسازی در عرصه زمین شناسی خبر داد و گفت: اصلی ترین کار ما در این سازمان بهره گیری از مدیریت هوشمند است و با سازمان هوش ملی کشور تعاملات صورت گرفته است که دبیرخانه هوشمند اولین قدم در این عرصه است.
رئیس سازمان زمین شناسی واکتشافات معدنی کشور بیان داشت: این امر منجر به شفاف سازی و تسریع در اقدامات می شود همچنین سامانه زمین برداشت برخط را نیز در دستور کار داریم که بر اساس آن نظارت های جدی انجام می شود.
وی با تاکید بر اینکه داده ها در اختیار پژوهشگران و بخش خصوصی قرار می گیرد گفت: چهل سال است که اطلاعات در درون سازمان باقی مانده در حالی که هدف ما جمع آوری اطلاعات زمین شناسی از نهادهای مربوطه و استانداردسازی و انتشار آن است.
اسماعیلی ابراز داشت: این اطلاعات را در پایگاه سازمان زمین شناسی بارگذاری می کنیم که منجر به مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری می شود.
وی مهمترین وظیفه این سازمان را داشتن آزمایشگاه استاندارد و دارای مرجعیت عنوان کرد و گفت: در گذشته ۴۰ هزار نمونه آزمایش شده است اکنون مجوز های استانداردسازی را برای نمایشگاه مجهز گرفتیم.
رئیس سازمان زمین شناسی واکتشافات معدنی کشور با اشاره به اقتصاد دریا محور گفت: منابع معدنی دریا را شناسایی، معرفی و جلب سرمایه گذاری کنیم.
وی عنوان کرد: زیرساخت های دریایی را در قالب تهیه نقشه ها و رسوب فراهم می کنیم.
وضعیت نامناسب فرونشست در مرودشت فارس
رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور به موضوع مخاطبان زمینی شناسی از جمله فرونشست اشاره کرد و گفت: این سازمان می تواند مطالعه کند و با ارائه هشدار، راهکارهایی را اعلام کند.
وی افزود: سازمان زمین شناسی ۲۰ سال گذشته گزارش ها را به وزارتخانه ها و نهادهای مختلف ارائه کرده است ضمن اینکه مطالعات ادامه دارد و اکنون به موضوع فرونشست می پردازیم.
اسماعیلی عنوان کرد: در رابطه با مرودشت در استان فارس وضعیت مناسب نیست که جلسه ای با استاندار فارس برگزار خواهیم کرد و هشدارها را ارایه کنیم.
به گفته وی، ۱۵۰ میلیارد متر مکعب ناترازی برداشت آب داریم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
پژوهشگر، مدرس و مشاور در حوزه دادهکاوی و هوش مصنوعی در خوزستان معتقد است دیگر نمیتوان هوش مصنوعی را تنها یک گزینه برای کشورها، سازمانها و افراد دانست. این فناوری اکنون یک "ضرورت راهبردی" برای حفظ رقابت، بهرهوری و توسعه پایدار است.
دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان تنها دانشکده فرش کشور، با هدف تکمیل هرم تحصیلی رشته فرش در ایران، موفق به کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری «مطالعات فرش» شد.با تصویب مقطع دکتری مطالعات فرش و اخذ مجوزهای لازم، پذیرش دانشجو از مهرماه سالجاری آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از ذخایر استراتژیک گندم تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه دوره اوج خرید گندم از کشاورزان آغاز میشود.
دیدگاه بسته شده است.