به گزارش کنکاش فردا، فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور با بیان اینکه گشتزنیها در این روزها دو برابر و در دو شیفت انجام میگیرد، اظهار داشت: برای افزایش تعداد گشتهای حضوری از سایر حوزههای جهادکشاورزی استانها به این طرح در راستای حفظ اراضی کشاورزی کمک خواهد شد.
وی ادامه داد: ۳۰۰ سرباز یگان حفاظت سازمان امور ارضی کشور در نوروز برای اجرای طرح تشدید رصد هوشمند و گشتزنی اراضی کشاورزی همکاری خواهند کرد.
امینی، امنیت غذایی را یکی از مولفههای اقتدار کشور دانست و گفت: در این راستا زمینهای کشاورزی باید حفاظت شوند و این امر نیاز به عزم ملی و کمک همه نهادهای ذیربط دارد.
وی در همین حال از تشکیل گشت مشترک در قالب این طرح خبر داد و تصریح کرد: با توجه به این که افراد سودجو معمولا در تعطیلات نوروزی، به تغییر کاربری اراضی کشاورزی اقدام میکنند، از این رو ما هماهنگیهایی را با یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی، سازمان حفاظت محیط زیست و مسکن و شهرسازی در حوزه زمین انجام دادهایم تا در قالب گشت مشترک، ماموریتها برای رصد و پایش اراضی کشاورزی در ۳۱ استان کشور با قوت بیشتری صورت گیرد.
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور گفت: هموطنان نیز در سراسر کشور میتوانند اطلاعات و گزارشهای خود را مبنی بر ساخت و سازهای غیرمجاز و تغییر کاربری اراضی کشاورزی از طریق سامانه ۱۳۱ ارایه دهند و گشتهای یگان حفاظت در اسرع وقت در منطقه و محل، حاضر خواهند بود و وضعیت را مورد بررسی قرار میدهند و براساس تکلیف به فرد متخلف اخطار میدهند و در سامانه CMS نیز ثبت میشود.
وی افزود: طرح تشدید رصد هوشمند و گشتزنی یگان حفاظت سازمان امور اراضی در سه مرحله پیش از نوروز، در حین نوروز و پس از نوروز انجام میگیرد که شامل بررسی و تحلیل نتایج و آمارها است.
امینی ادامه داد: پیش از آغاز طرح تشدید رصد از طریق رسانهها و فضای مجازی در مورد جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز زمینهای کشاورزی هشدار دادهایم و در حین طرح، گشتزنیهای یگان حفاظت را خواهیم داشت.
وی گفت: ما برای رصد حدود ۱۸.۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی و شناسایی تغییر کاربری غیرمجاز، بیشتر بر مشارکت مردمی و گشتهای خودمان متکی هستیم.
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور بر فرهنگسازی برای حفظ اراضی کشاورزی تاکید کرد و اذعان داشت: ضروری است مردم بدانند که تغییر کاربری غیرمجاز چه تاثیری بر آینده شهر، روستا و منطقهشان و همچنین بر تامین امنیت غذایی میگذارد.
وی درباره میزان شناسایی تغییر کاربریهای غیرمجاز اراضی کشاورزی تصریح کرد: از ابتدای امسال تا ۱۷ اسفند ۸۴ هزار و ۲۶۰ مورد شناسایی توسط یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور انجام شده است.
امینی درباره نتایج رصد اراضی کشاورزی در نوروز سال ۱۴۰۳ توسط یگان حفاظت خاطرنشان کرد: با اجرای طرح تشدید در نوروز سال ۱۴۰۳ حدود ۴۳۸۵ مورد شناسایی تغییر کاربری غیرمجاز توسط گشتهای مستقیم داشتیم.
وی اضافه کرد: در طرح نوروزی سال ۱۴۰۳ از ۱۱۰۰ خبر ارسالی به ستاد سازمان، ۶۷۷ خبر از طریق سامانه ۱۳۱ بوده که ۵۱۵ مورد آن صحت داشته است و شامل مواردی همچون پیکنی، ایجاد فنس، پخش مصالح ساختمانی و ساخت دیوار بوده که بر اساس تکلیفی که داریم به همه آنها اخطار داده شد.
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: همچنین از ۱۱۰۰ مورد خبر ارسالی درباره تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی، ۴۹۰ مورد نیز طبق تبصره ۲ ماده ۱۰ و ماده ۳ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی منجر به قلع و قمع در ایام نوروز شد.
وی با بیان این که نرمافزار موبایلی نیز برای اطلاعرسانی هموطنان در مورد تغییر کاربری غیرمجاز و یا ساخت و سازهای غیرمجاز در این اراضی طراحی شده است، اظهارداشت: نرمافزار سازمان امور اراضی کشور از طریق سایت این سازمان قابل نصب بر روی تلفن همراه است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
پژوهشگر، مدرس و مشاور در حوزه دادهکاوی و هوش مصنوعی در خوزستان معتقد است دیگر نمیتوان هوش مصنوعی را تنها یک گزینه برای کشورها، سازمانها و افراد دانست. این فناوری اکنون یک "ضرورت راهبردی" برای حفظ رقابت، بهرهوری و توسعه پایدار است.
دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان تنها دانشکده فرش کشور، با هدف تکمیل هرم تحصیلی رشته فرش در ایران، موفق به کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری «مطالعات فرش» شد.با تصویب مقطع دکتری مطالعات فرش و اخذ مجوزهای لازم، پذیرش دانشجو از مهرماه سالجاری آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از ذخایر استراتژیک گندم تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه دوره اوج خرید گندم از کشاورزان آغاز میشود.
دیدگاه بسته شده است.