به گزارش کنکاش فردا، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، داریوش اسماعیلی درباره بودجه تخصیص یافته به اکتشافات معدنی گفت: نگاه حاکمیت، دولت چهاردهم و وزیر صمت در راستای انجام اکتشاف و جایگزینی اقتصاد نفت به وسیله اقتصاد معدن، حمایت از این بخش بوده است. در این باره سال گذشته حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان میزان اعتبار تخصیص یافت که توانستیم چند پهنه را مورد اکتشاف قرار بدهیم.
وی با بیان اینکه محدودههای امیدبخش مناسبی در استانهای کردستان، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی و دیگر نقاط کشور شناسایی شده است، افزود: امسال اعتباری که مجلس برای اکتشافات معدنی در نظر گرفته ۲ هزار میلیارد تومان است که قطعا کفاف مسئولیتها و ماموریتها برای اکتشافات معدنی را نمیدهد.
معاون وزیر صمت گفت: چارهای نداریم جز اینکه برای تامین اعتبار با تغییر رویه از بخش خصوصی در زمینه اکتشافات معدنی استفاده کنیم در واقع پیشنهاد و دستور کار این سازمان، جذب سرمایه گذار بخش خصوصی برای انجام اکتشافات معدنی در کشور است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
درحالیکه سخنگوی دولت میگوید که دولت بر تامین برق صنایع متمرکز شده، صنعتگران قطعی برق مکرر شکایت دارند.
مصرف برق در کشور در حالی از ۶۰ هزار مگاوات عبور کرد که ظرفیت واقعی تولید برق هم حدود ۶۰ هزار مگاوات است.
با نزدیک شدن به فصل تابستان و با افزایش مصرف برق و در نتیجه اعمال برخی خاموشیها در کشور، حوزه ارتباطات هم از این موضوع بیتاثیر نمیماند و آنگونه که مسئولان میگویند خاموشیهای ناشی از قطعی برق که آسیب زیادی به زیرساختهای ارتباطی وارد میکند که با باتریهای موجود در این سایتها هم قابل پیشگیری و جبران نیست.
رئیس بخش آبزیپروری مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با تأکید بر اهمیت بهرهگیری از فناوریهای نوین در صنعت آبزیپروری، اظهار کرد: هوش مصنوعی میتواند نقش کلیدی در مدیریت زنجیره تأمین این صنعت ایفا کرده و با بهینهسازی زمان و منابع در تأمین بچهماهی، خوراک، دارو و مکملها، بهرهوری مزارع را به طور چشمگیری افزایش دهد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.