سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلامکرد: متوسط پیشرفت ۱۳ پروژه راهسازی ایمیدرو در نقاط مختلف کشور به بیش از ۵۳ درصد طی هفت ماهه امسال رسید.
ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی خود و دارا بودن بادهای پایدار در بخشهای مختلف کشور، از ظرفیت بالایی برای تولید انرژی بادی برخوردار است. توسعه انرژیهای تجدیدپذیر به ویژه انرژی بادی، میتواند به کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی، کاهش آلایندهها و تحقق اهداف توسعه پایدار کمک کند و طبق آخرین مطالعه می توان معادل نصف ظرفیت نیروگاههای ایران تنها از انرژی باد، برق تولید کرد.
فاز اول نیروگاه بادی در منطقه دُرُح خراسان جنوبی موسوم به «آخر ایران» روز گذشته یکشنبه با شبکه برق سنکرون شد و ۱۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاههای ایران اضافه کرد.
رئیس انجمن توسعه انرژی سبز گفت: بر اساس هدفگذاری، قرار است نیروگاههای خورشیدی در 20 هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح 16 نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و 56 پروژه در سطح کشور در حال اجراست.
مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور گفت: عملیات اکتشافی گوهرسنگها در ۱۱ استان در حال اجراست و اکنون ۳۵ درصد اکتشافات کشور در این حوزه است.
بهدنبال استفاده از ظرفیت متخصصان داخلی برای تعمیر هواپیما و سر خط آوردن هواپیماهای زمینگیر، در دو سال گذشته ۳۱ دستگاه موتور هواپیما تعمیر شد و سه فروند هواپیمای ATR و یک فروند هواپیمای A۳۱۹ به چرخه عملیاتی بازگشت.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تونل خط انتقال آب دریای عمان به استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی یکی از طولانیترین تونلهای انتقال آب تحت فشار محسوب میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: نیمه نخست امسال در بخش معدن استان سه هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از هفت برابر رشد داشته است.
جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی با توجه به ظرفیتهای فراوان خراسان جنوبی، فرصت طلایی برای شتاببخشی به روند توسعه همهجانبه این استان محسوب میشود به ویژه آن که از نظر شاخص امنیت سرمایهگذاری در کشور پیشتاز است.