به گزارش اقتصاد آنلاین، نعمت فتحی میزان تسهیلات اعطایی در هشت ماهه اول سال جاری را بالغ بر ۹۱۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تسهیلات اعطایی شعبه اردبیل نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۶ درصد رشد را تجربه کرده است.
وی، سهم تسهیلات شعبه اردبیل بانک توسعه صادرات ایران به بخش صنعت و معدن استان را ۹۰ درصد از میزان تسهیلات پرداختی این بانک اعلام کرد و یادآور شد: بخش بازرگانی رتبه دوم را در جذب تسهیلات این شعبه داشته است.
نعمتی در ادامه اظهار داشت: مطالبات غیر جاری شعبه اردبیل طی هشت ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه ۱۶۰ درصد کاهش یافته است.
وی در ادامه افزود: بر اساس اعلام گمرک استان اردبیل، محصولات و صنایع صادراتی استان در ۸ ماهه سال جاری شامل مصنوعات پلاستیکی ، شیشه ، ام دی اف ، نئوپان ، سیب زمینی ، سبزی ، صیفی جات و مصالح ساختمانی بوده است.
به گفته رئیس شعبه اردبیل بانک توسعه صادرات ایران، بر اساس آخرین آمارهای اعلام شده از سوی گمرک و سازمان های ذیربط میزان صادرات استان در ۶ ماهه نخست سال جاری ۱۹۱ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار بوده است.
نعمت فتحی گفت: عمده محصولات صادراتی تولید استان، با تامین مالی شعبه اردبیل بانک توسعه صادرات ایران به کشورهای جمهوری آذربایجان ، روسیه و عراق صادر می شوند .
وی در ادامه مهمترین طرح های تامین مالی شده توسط شعبه اردبیل را معرفی کرد و گفت: تامین مالی طرح تولید MDF خام شرکت نگین زرین چوب آرتاویل توسط این شعبه، به ظرفیت ۴۸.۰۰۰ متر مکعب در سال، شرایط اشتغال مستقیم برای ۱۰۰ نفر، جلوگیری از خروج بیش از ۲۰ میلیون یورو ارز از کشور و ایجاد حداقل ۱۰ میلیون یورو ارز صادراتی را فراهم کرده است.
تولیدات کارخانه چوب آرتاویل، شامل رویه های درب های ملامینه و ملامینه با مغزی MDF می شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.