به گزارش کنکاش فردا، در حالی که پس از سقوط ۱۵ هزار دلاری بیتکوین از روز شنبه، سایر رمزارزها نیز در روزهای گذشته در حالت نزولی به سر میبردند، بازار ارزهای دیجیتال روز سهشنبه دوباره به رنگ سبز درآمد. بیتکوین از مرز ۵۰ هزار دلار عبور کرد و سرمایهگذاران بار دیگر تصمیم گرفتند داراییهای خود را در بازارهای پرریسک قرار دهند.
در این مدت، ۹ رمزارز از صدر فهرست ارزهای دیجیتال، با صعود مواجه شدند، از جمله بایننسکوین که افزایشی هشت درصدی را تجربه کرد و اتریوم و کاردانو که هر کدام پنج درصد صعود کردند. بدینترتیب بازار جهانی کریپتو، در ۲۴ ساعت، افزایشی پنج درصدی را تجربه کرد و به ۲.۳۷ تریلیون دلار رسید.
در این باره ابوالفضل عبداللهی -کارشناس فناوری اطلاعات- در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: کریگ استیون رایت، تاجر استرالیایی که یک دانشمند علوم رایانه است و پیش از این هم ادعا کرده بود که خالق واقعی بیتکوین است اما نتوانسته بود این ادعا را اثبات کند، بار دیگر با ارایه اسناد و مدارک معتبر، در دادگاهی در میامی ایالات متحده امریکا، این ادعا را در معرض قضاوت قرار داد و به نظر میرسد این موضوع تا حدودی بر افزایش قیمت بیتکوین تاثیر گذاشت.
او ادامه داد: از طرف دیگر، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که اگرچه سرعت انتقال واریانت امیکرون و همچنین میزان عفونت مجدد در بین مبتلایان قبلی و واکسینهشدهها بیشتر است، اما شدت بیماری با این سویه بسیار کم بوده و آسیب کمتری به مبتلایان وارد میکند. این موضوع هم باعث شد سرمایهگذاران بار دیگر، به سمت بازارهای پرخطری از جمله ارزهای دیجیتال روی آورند و افزایش تقاضا، قیمت را نیز افزایش داد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.