به گزارش کنکاش فردا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۷۷۸ دلار و ۳۳ سنت رسید.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۳ درصد افزایش، به ۱۷۸۹ دلار و ۵۰ سنت رسید. بهای معاملات این بازار شب گذشته با ۰.۲ درصد افزایش، در ۱۷۸۴ دلار و ۶۰ سنت بسته شده بود.
بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله و ۳۰ ساله آلمان روز سه شنبه از بالاترین رکورد یک هفته اخیر عقب نشینی کرد و شاخص دلار ۰.۲ درصد کاهش یافت. بازده پایینتر اوراق قرضه هزینه، نگهداری طلا را کاهش داده و جذابیت سرمایه گذاری در این فلز ارزشمند را تقویت می کند.
قیمت طلا همچنین از اظهارات بایدن که تهدید کرد تحریمهای اقتصادی قوی و تدابیر دیگر را علیه روسیه در صورت تهاجم نظامی مسکو به اوکراین وضع خواهد کرد، حمایت شد. طلا که دارایی امن است، از بیثباتی اقتصادی و سیاسی سود میبرد.
سرمایه گذاران همچنین منتظر انتشار گزارش شاخص قیمت مصرفی آمریکا هستند که می تواند روی تصمیم بانک مرکزی آمریکا در نشست سیاست پولی هفته آینده تاثیر بگذارد.
بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران گروه بانکی ANZ در یادداشتی پیش بینی کردند نرخ های بهره واقعی منفی می توانند طلا را در نیمه اول سال ۲۰۲۲ در حدود ۱۸۰۰ دلار نگه دارد زیرا فشار نزولی بیشتر احتمالا پس از آغاز افزایش نرخ های بهره از سوی بانک مرکزی آمریکا در اواسط سال ۲۰۲۲ شکل می گیرد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد افزایش، به ۲۲ دلار و ۴۹ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۱.۱ درصد افزایش یافت و ۹۶۱ دلار و ۵۵ سنت معامله شد. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد افزایش، در ۱۸۵۵ دلار و ۱۸ سنت ایستاد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.