به گزارش کنکاش فردا، مهدی میرکو روز سه شنبه افزود: طی ارزیابی های صورت گرفته توسط کارشناسان معاون آموزش و پژوهش وزارت صنعت ، معدن و تجارت، واحد تحقیق و توسعه شرکت تولیدی شیمیایی کلران سمنان به عنوان واحد تحقیق و توسعه نمونه کشوری انتخاب شد.
وی افزود: این شرکت تولیدی بر اساس شاخص هایی از قبیل طرح های تحقیقاتی ، امکانات نرم افزاری و تجهیزات آزمایشگاهی ، هزینه تحقیقات ، اثر بخش بودن تحقیقات بر رشد فروش و صادرات موفق به کسب رتبه نمونه کشوری تحقیق و توسعه شد.
رئیس اداره آموزش ، پژوهش و فناوری سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به شاخص های ارزیابی و انتخاب واحدهای نمونه تحقیق و توسعه اظهار داشت: شناسایی نیازهای روز بازار مشتریان ، توسعه تجارت و ایجاد موقعیت های رشد و سودآوری برای شرکت ، تدوین راهبرد جهت ایجاد تعامل و رابطه بین مشتریان و گسترش فرصتهای جدید در کسب و کار از مهمترین شاخص های ارزیابی بود.
میرکو تصریح کرد: شرکتهای صنعتی و معدنی با دریافت پروانه تحقیق و توسعه می توانند از مزایای آن شامل استفاده بهینه از تسهیلات دولتی شامل معافیتهای مالیاتی ، تسهیل در امر صادرات ، تخصیص وامهای کم بهره ، تسهیلات گمرکی، برای آن واحد و نیز مشارکت فعال در اجرای برنامه ها و تحقق اهداف تعیین شده بهره مند شوند.
وی ادامه داد: پروانه تحقیق و توسعه برای کلیه متقاضیان و فعالانی که دارای پروانه بهرهبرداری صنعتی هستند قابلیت صدور دارد و در صورت احراز شرایط لازم برای آنان پروانه تحقیق و توسعه ( R&D ) صادر می شود.
شرکت تولیدی شیمیایی کلران در شهرک صنعتی بزرگ سمنان، با سه دهه سابقه فعالیت، تولیدکننده کلر مایع، هیپوکلریت سدیم و کلسیم، اسید کلریدریک، هیدروکسید سدیم و کلسیم کلراید است که به مصرف بسیاری از واحدهای تولیدی کشور می رسد.
استان سمنان یکهزار و ۷۰۰ واحد صنعتی و تولیدی دارد که ۳۷ درصد از اشتغال استان را تامین کرده اند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
پژوهشگر، مدرس و مشاور در حوزه دادهکاوی و هوش مصنوعی در خوزستان معتقد است دیگر نمیتوان هوش مصنوعی را تنها یک گزینه برای کشورها، سازمانها و افراد دانست. این فناوری اکنون یک "ضرورت راهبردی" برای حفظ رقابت، بهرهوری و توسعه پایدار است.
دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان تنها دانشکده فرش کشور، با هدف تکمیل هرم تحصیلی رشته فرش در ایران، موفق به کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری «مطالعات فرش» شد.با تصویب مقطع دکتری مطالعات فرش و اخذ مجوزهای لازم، پذیرش دانشجو از مهرماه سالجاری آغاز میشود.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از ذخایر استراتژیک گندم تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه دوره اوج خرید گندم از کشاورزان آغاز میشود.
دیدگاه بسته شده است.