به گزارش کنکاش فردا، مجتبی موسوی نائینی با بیان اینکه حجم آب پشت سد زاینده رود روز دوشنبه ۲۸ آذرماه به ۱۶۲ میلیون مترمکعب رسید، اظهار داشت: از ابتدای سال آبی (مهرماه) تاکنون ورودی به این سد حدود ۵۸ میلیون مترمکعب و خروجی از آن ۱۲۲ میلیون مترمکعب بوده است.
او با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۳ درصد از ظرفیت سد پرشدگی دارد، افزود: تا روز گذشته ورودی به سد هفت مترمکعب بر ثانیه و خروجی از آن ۱۲ و نیم مترمکعب بر ثانیه بود که امروز و در پی بارشها حجم آب ورودی به سد به ۱۲.۴ مترمکعب بر ثانیه افزایش یافت.
مدیر سد زایندهرود خاطرنشان کرد: ذخیره سد مخزنی زاینده رود سال گذشته در چنین روزی ۱۷۸ میلیون مترمکعب و در بلندمدت (۵۱ ساله) ۵۹۹ میلیون مترمکعب بوده است که ذخیره کنونی آن در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته ۹ درصد و نسبت به بلند مدت ۷۳ درصد کاهش نشان میدهد.
موسوی نائینی با اشاره به آخرین وضعیت بارشها در کوهرنگ سرشاخه اصلی حوضه آبریز زاینده رود، گفت: مجموع بارندگی در کوهرنگ از ابتدای سال آبی تاکنون ۲۶۰ میلیمتر ثبت شده در حالی که بارشها در این منطقه در مدت مشابه سال گذشته ۳۷۷ میلیمتر و در بلندمدت ۳۸۹ میلیمتر بوده است.
او اضافه کرد: طبق این آمار بارشهای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۱ درصد و در مقایسه با بلند مدت ۳۳ درصد کاهش یافته است.
سد زاینده رود با ظرفیت اسمی یک میلیارد و ۲۳۹ میلیون مترمکعب به عنوان یکی از اصلیترین سدهای مرکز کشور و تأمین کننده آب آشامیدنی، محیط زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران است. این سد قوسی شکل که سال ۱۳۴۹ به بهرهبرداری رسید در ۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.