به گزارش کنکاش فردا، سیدجواد فیضحسینی در این باره افزود: بهمنظور ارتقای سطح کیفی خدمترسانی به شهروندان، کاهش خطرات احتمالی در جایگاهها و هزینهها، نگهداری مطلوب و تعمیرات بهموقع قطعات و تجهیزات مورد استفاده در جایگاههای سیانجی و در مدار بودن آنها با پیگیریهای انجامشده ۵۴ جایگاه تکمنظوره و دومنظوره در این منطقه موفق به اخذ تأییدیه بازرسی ادواری از سازمان ملی استاندارد شدند.
وی با اشاره به بازدیدهای دورهای بازرسان اداره استاندارد و منطقه از جایگاههای عرضه سیانجی، اظهار کرد: بیشترین موارد نگرانی ما در بحث امنیت، مربوط به رعایت دستورعملهای ایمنی از سوی شهروندان، شامل پیاده شدن راننده و مسافران خودرو هنگام سوختگیری، خاموش کردن خودرو، همچنین باز بودن صندوق عقب هنگام سوختگیری است که باید توسط مراجعهکنندگان بهطور جدی رعایت شود.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب با اشاره به مصرف روزانه ۵۳۵ هزار مترمکعب سیانجی در منطقه میاندوآب گفت: از ابتدای امسال تا پایان آبانماه، مقدار ۱۲۸ میلیون مترمکعب سیانجی در ۵۵ جایگاه سوختگیری شده است که موجب صرفهجویی بیش از ۱۲۸میلیون لیتر بنزین در جنوب آذربایجان غربی شده است.
فیضحسینی از احداث ۶ جایگاه سیانجی با پیشرفت بالای ۹۰ درصد با مشارکت بخش خصوصی در شهرستانهای میاندوآب، مهاباد، نقده و بوکان خبر داد و اظهار کرد: با افتتاح و بهرهبرداری از ۶ جایگاه عرضه گاز طبیعی در جنوب استان، تعداد جایگاههای عرضه گاز طبیعی در این منطقه به ۶۱ جایگاه میرسد که به این ترتیب مدت زمان سوختگیری نیز به کمتر از پنج دقیقه خواهد رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.