به گزارش کنکاش فردا، اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان این مطلب گفت: شرکت مس طی ۹ ماهه سالجاری در مجموع ۱۵۲ میلیون و ۵۵۴ هزار تن ماده معدنی استخراج کرده که بر اساس عملکرد معدنی نسبت به برنامه مدنظر جلوتر بوده و ۸ درصد رشد داشته است. سعدمحمدی در خصوص میزان محصولات تولید شده طی این مدت اظهار داشت: طی ۹ ماهه ۱۴۰۰ در سنگ سولفوری با تولید ۴۰ میلیون و ۹۷۱ هزار میلیون تن ۲ درصد، کنسانتره مس با تولید ۹۲۴۳۹۶ تن ۵ درصد و کنسانتره مولیبدن با ۵۹۵۲ تن ۱۳درصد رشد را شاهد بودهایم. وی افزود: در این مدت ۲۶۷۰۱۵ تن آند تولید شده که از رشد ۶ درصدی برخوردار بوده است. همچنین تولید ۲۱۶۳۳۴ تن کاتد با رشد ۵ درصد و ۲۲۲۰۸۲ تن مس محتوی با ۴ درصد رشد نسبت به برنامه پیشی داشته است. مدیرعامل شرکت مس در ادامه به عملکرد شرکت مس در آذرماه سال جاری اشاره کرد و گفت: کل استخراج شرکت ملی صنایع مس در آذر ماه ۱۶۸۷۴ تن بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹ درصد رشد داشته است. سعدمحمدی در ادامه به رکوردهای به دست آمده در تولیدات شرکت ملی صنایع مس ایران طی ۹ ماهه اول سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: بر اساس این گزارش کنسانتره مس کارخانه تغلیظ سرچشمه از ۵۳۶۷۷۳ تن از سال ۹۹ به ۵۴۸۸۸۵ تن در ۹ ماهه ۱۴۰۰ رسیده است. وی افزود: همچنین کنسانتره مس کارخانه تغلیظ میدوک از ۱۱۵۷۳۹ تن در سال ۹۷ به ۱۱۷۱۴۳ تن و کنسانتره و مس تولیدی شرکت ملی صنایع مس از ۹۰۵۴۴۱تن در سال ۹۹به ۹۲۴۲۹۶ تن در ۹ماهه سالجاری رسید. مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه سالجاری آند تولیدی کارخانه ذوب خاتونآباد از ۹۰۵۹۳ تن در سال ۹۹ به ۹۴۴۴۴ تن رسیده است، گفت: در همین راستا آند تولیدی شرکت ملی صنایع مس ایران از ۲۶۳۰۷۱ تن در سال ۹۹ به ۲۶۷۰۱۵ تا پایان آذرماه سالجاری رسیده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.