به گزارش کنکاش فردا، رشید مرادی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: ماده معدنی بیتومین( قیرطبیعی) دارای ذخیره قطعی ۸.۶ میلیون تن در شهرستان دشتی شناسایی شدهاست و به عنوان آسفالت طبیعی کاربرد دارد.
وی بیان کرد: معدن دولومیت نیز با ذخیره قطعی حدود ۵۰ میلیون تن و با عیار ۲۱ درصد در شهرستان دیر شناسایی شده است.
مرادی یادآور شد: از جمله مصارف دولومیت می توان به ذوب فلزات (آهنی و غیرآهنی)، کشاورزی (به عنوان کود و تنظیم کننده خاک)، صنایع نسوز( آجر شاموتی، سیمان سازی و سایر)، شیشه سازی، صنایع ساختمانی (کاشی سازی، شفته ریزی) اشاره کرد.
وی عنوان کرد: مخلوط کوهی(شن وماسه )، سنگهای ساختمانی (لاشه، آهکهای پرعیار)، دواومیت، مواد اولیه سیمان و سنگ گچ بیشترین حجم برداشت از معادن استان بوشهر را به خود اختصاص داده است.
طبق وضعیت موجود تاکنون ۲۴۵ معدن با سرمایهگذاری یکهزار و ۶۷۲ میلیارد ریال در زمینه استخراج انواع مواد معدنی (سنگ گچ، سنگ لاشه، سنگ آهک، واریزه کوهی، دولومیت و… ) در استان بوشهر راهاندازی شده است.
در زمان حاضر از ۲۴۵ معدن استان بوشهر ۱۴۳ مورد با سرمایهگذاری ۹۲۵ میلیارد ریال و اشتغال ۹۴۹ نفر فعال هستند که بیشترین معادن در شهرستان دشتی قرار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.