به گزارش کنکاش فردا، مهدی فکور، مدیر اکتشاف روز چهارشنبه (هشتم دیماه) در نشست مشترک شرکت نفت و گاز اروندان و مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با اشاره به ابلاغ ساختار تازه این مدیریت در اردیبهشتماه و تغییر ماهیت از ستادی به پروژهمحور، بیان کرد: خطمشی مدیریت اکتشاف این است که انباشت دانش و ظرفیت علمی نهفته در این مدیریت به شکل عملی در شرکتهای تولیدی نمود یابد و نقش بازوی قوی علمی برای هر شرکت تولیدی با هفد شناسایی ظرفیتهای تولیدی باشد.
وی با بیان این نکته که مطالعات انجامشده دیدگاه ما را نسبت به ذخایر نفتی خوزستان تغییر داد، افزود: اکتشافهای تازه در فواصل میان این حوزهها، حاکی از آن است که میدانهای نفتی خوزستان برخلاف تصور پیشین با یکدیگر ارتباط دارند و این فواصل و تلههای چینهای نیز دارای نفت زیادی هستند که میتوانند به ذخایر نفتی کشور اضافه شوند.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران افزود: درباره حوزه زیر نظر مدیریت شرکت نفت و گاز اروندان نیز بعضی از بلوکهای فعالیت مدیریت اکتشاف در حوزه غرب کارون بوده و بررسیهای انجامشده حاکی از آن است که هنوز ظرفیتهای نهانی در این منطقه وجود دارد تا با فعالیتهای اکتشافی فعال شوند.
فکور در این نشست با اشاره به همکاریهای مستمر فنی با شرکت نفت و گاز اروندان، اظهار کرد: تبادل مستمر اطلاعات فنی بین مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و شرکتهای تولیدی بسیار مفید و سبب همپوشانی اطلاعات، رفع نواقص اطلاعاتی و ایجاد قطعیت در پیشبینیهای تحقیقاتی است.
وی ضمن تشریح هزینههای چندبرابری هر چاه اکتشافی نسبت به یک چاه تولیدی، گفت: رهاسازی و بلااستفاده قرار دادن این چاهها پس از پایان فعالیت اکتشافی مقرونبهصرفه نیست، بنابراین تصمیم بر این است در هر منطقه، با مدیریت شرکت تولیدی در آن منطقه هماهنگ باشیم که در انتهای فعالیت تحقیقاتی آن چاه از اکتشافی به تولیدی تبدیل شود.
در ادامه این نشست عبدالله عذاریاهوازی، با استقبال از توسعه فعالیتها و همکاریهای مشترک با مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، بیان کرد: رویکرد جدید شرکت نفت و گاز اروندان که بر مبنای اساسنامه و مأموریت همیشگی این شرکت بوده، رویکرد توسعهای است که برای تحقق این هدف بیشک از ظرفیتهای موجود مدیریت اکتشاف استفاده میشود.
وی با اشاره به تفاهمنامههای پیشین تبادل اطلاعات فنی با مدیریت اکتشاف بر توسعه چنین فعالیتها و همکاریهایی تأکید کرد.
در پایان این نشست گزارش تبادل اطلاعات فنی و همکاریهای انجامشده بین دو مجموعه و ظرفیتهای توسعهای و اکتشاف در میدان نفتی دارخوین ارائه شد و آخرین مراحل تبدیل و تحول چاه میدان سپهر از مدیریت اکتشاف به شرکت نفت و گاز اروندان بررسی شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.