به گزارش کنکاش فردا، در حالی که افزایش ۳۵ درصدی قیمت تراکتور این روزها حواشی بسیاری با خود به همراه دارد، بسیاری معتقدند تقاضای کاذبی که توسط بخش دولتی و مرکز توسعه مکانیزاسیون ماشین آلات بخش کشاورزی در بازار ایجاد شده است، عامل اصلی این گرانی ها است.
با این وجود تفاوت قیمت دولتی و آزاد تراکتور نیز به این گرانی ها دامن زده است. به طوری که «علی عباس زاده» دبیر انجمن صنفی ماشین آلات کشاورزی در خصوص این تفاوت قیمت به خبرنگار «بازار» گفت: با توجه به مدل تراکتور حداقل ۶۰ تا۷۰ درصد تفاوت قیمت دارد؛ به این معنا که قیمت تراکتوری که به صورت سهمیه ای و توسط دولت به متقاضی عرضه می شود ۶۰ تا ۷۰ درصد ارزانتر از قیمت تراکتوری است که فرد از بازار آزاد خریداری می کند.
عباس زاده خاطرنشان کرد: در ۶ ماه اول سال جاری بانک کشاورزی ۳ هزار تا ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای مکانیزاسیون بخش کشاورزی تسهیلات داده است که بخش عمده ای از این تسهیلات در حوزه تراکتور تزریق شد. اما آنچه مهم است این است که در بازار اتفاق خاصی نیفتاده و باز هم مردم دنبال تراکتور هستند و لذا طبیعی است که این افزایش قیمت ها رقم می خورد.
تفاوت ۷۰ تا ۸۰ درصدی قیمت تراکتور در بازار و کارخانه| انباشت تراکتور در انبارها و بنگاه ها!
وی با اشاره به اینکه تفاوت قیمت تراکتور در بازار با درب کارخانه ۷۰ تا ۸۰ درصد است، افزود: مساله حائز اهمیتی که وجود دارد این است که الان با انباشت زیاد تراکتور ها روبه رو هستیم که در انبارها و بنگاه ها وجود دارد.
عباس زاده ادامه داد: با وجود این انباشت تراکتور هر چقدر تراکتور در بازار عرضه شود باز هم درخواست برای این محصول وجود دارد.
گفتنی است از ابتدای سال جاری قیمت تراکتور تا به امروز در دو مرحله افزایش یافته است و کارشناسان معتقدند به نوعی نیاز کاذب ایجاد شده است وگرنه وجود این تعداد تراکتور در صنعت کشاورزی پیش از این سابقه نداشته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.