به گزارش کنکاش فردا، نشریه بینالمللی Central bank ; payment new در شماره نوامبر خود با ارائه گزارشی از فعالیتهای بانک مرکزی ایران در حوزه فناوری های نوین، با اعلام اینکه ایران همچنان بر امکان ارائه پول دیجیتال بانک مرکزی تاکید دارد، به نقل از رییس کل بانک مرکزی نوشت: «پایلوت ریال دیجیتال بانک مرکزی پس از تایید شورای پول و اعتبار راهاندازی میشود».
این نشریه همچنین با اشاره به اظهارات رییس کل پیشین بانک مرکزی در خصوص راهاندازی پول دیجیتال، عنوان داشت: بررسی سوابق و اظهارات مدیران پیشین در بانک مرکزی ایران حکایت از این دارد که مقدمات کارشناسی در مورد پول دیجیتال بانک مرکزی ایران در شرف تکمیل است و به زودی راهبرد اجرایی و برنامه راهاندازی آزمایشی آن ارائه خواهد شد.
نشریه بین المللی central bank همچنین به اعلان خبری در خصوص سامانه پل نیز پرداخته و به نقل از معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی ایران، راهاندازی پرداختهای لحظهای در ماه دسامبر را اقدام مهمی در اکوسیستم پرداخت و بانکداری ایران برشمرده است.
همچنین تاکید شده که این سامانه هم اکنون پس از انجام آزمایشات نهائی به مرحله بهرهبرداری رسیده است.
این نشریه در گزارش خود می افزاید: سامانه جدید پرداخت لحظه ای (پل) به دنبال هماهنگیهای گسترده با بازیگران بخش مالی و بانکی در ایران توسعه یافته و امکان پرداختهای ۲۴ ساعت در طی هفت روز هفته را فراهم میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.