به گزارش کنکاش فردا، مدیرعامل بانک ملی با اشاره به دستور رئیس جمهوری مبنی براینکه هیچ بانکی حق ندارد واحد تولیدی را تعطیل کند، اظهار کرد: دستور آقای رئیس جمهور در این باره را به همه شعب ابلاغ کردیم که قطعا چنین اتفاقی را شاهد نخواهیم بود و ما هیچ بنگاه تولیدی را تعطیل نخواهیم کرد.
محمدرضا فرزین با تاکید دوباره براینکه حسب دستور رئیس جمهور قطعا هیچ بنگاهی را تعطیل نخواهیم کرد، تصریح کرد: بانکها مدت زیادی است که تلاش می کنند عملکردی داشته باشند تا منجر به تعطیلی بنگاه اقتصادی نشود و مطالبه خود را به گونهای اخذ کنند که به تعطیلی آن واحد منجر نشود. در این میان بانکها سعی میکنند مدت زمان بازپرداخت را چندین بار تمدید کنند تا تولیدکننده بتواند بدهی خود را به سیستم بانکی بپردازد.
وی همچنین ادامه داد: در خصوص اموال بانک ملی این نکته حائز اهمیت است که بسیاری از اینها، شرکت هایی است که خود دولت بعد از زیان دهی به بانک ارائه داده تا مدیریت و مسائل و مشکلات آن را حل کند. یعنی عمده شرکتهایی که در حال حاضر بانک ملی دارد شرکت هایی است که خود دولت به بانک محول کرده است.
مدیرعامل بانک ملی گفت: در این خصوص جلسات منظم هفتگی با حضور تمام مدیران هلدینگ های مربوطه و مسئولان مرتبط در بانک برگزار می کنیم و سیاست منظمی داریم که برمبنای آن هم شرکت ها و هم اموال مازاد را بفروشیم.
فرزین تصریح کرد: من بارها تاکید کردهام که ما میخواهیم بانکداری کنیم نه بنگاهداری؛ و برای تحقق این امر قاعدتا باید برنامهریزی ویژهای داشته باشیم تا بنگاهها را بفروشیم که البته این موضوع بستگی به شرایط بازار سرمایه هم دارد.
وی تاکید کرد: شعار من در بانک ملی این است که هنر بانک ملی باید خلق بنگاه باشد نه مدیریت بنگاه. در واقع ما به دنبال خلق بنگاه هستیم که در این باره برنامه مشخص دوسالهای هم دارم که خلق بنگاههای جدید براساس مزیتها و مطالعات آمایش سرزمین در استانهای کشور را در دستور کار قرار دهیم. ما مدیریت بنگاه ها را نمیخواهیم و اگر هم چژنین مواردی وجود دارد به اضطرار است که قطعا در اولین فرصت به بخش خصوصی واگذار خواهیم کرد تا توسط آنها مدیریت شود.
تامین مالی؛ از فاکتورینگ تا فورفیتینگ مدیرعامل بانک ملی تامین مالی زنجیرهای همچنین در پاسخ به پرسش دیگر مبنی بر تامین مالی زنجیرهای، این طرح را گام بسیار مفید برای تامین مالی نظام مالی به گونه غیرتورمی دانست و گفت: اجرای تامین مالی زنجیرهای منجر میشود تا تسهیلاتی که به بنگاههای اقتصادی اختصاص داده میشود در جریان تولید قرار گیرد.
فرزین تصریح کرد: این امر از ماهها قبل در بانک ملی آغاز شده است و سامانههای لازم را هم در این زمینه طراحی کردیم که اخیرا هم پیرو انعقاد تفاهمنامهای که با صمت و همکاری بانک مرکزی به امضا رساندیم، شعبه های خاصی را به انجام این کار اختصاص خواهیم داد.
وی ادامه داد: در نظام تامین مالی تلاش خواهیم کرد که به مرور، بخش زیادی از تامین مالی نظام تولید را از طریق همین روش اختصاص دهیم. موضوع مهم دیگر استفاده از روش های جدید برای تامین مالی بنگاهها مانند فاکتورینگ است که بررسی این موضوع را نیز از چند ماه قبل آغاز کردیم. همچنین از طریق فورفیتینگ هم می توانیم تامین مالی داشته باشیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.