به گزارش کنکاش فردا، «عیسی زارعپور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پست اینستاگرامی خود نوشت: هفته قبل از چند واحد تولیدی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام دیدن کردم.
وی افزود: در این واحدها محصولات با کیفیتی آماده و عرضه میشد، محصولاتی که در کشورهای دیگر هم بازار صادراتی داشتند. محصولاتی که نشاندهنده توان و خلاقیت جوانان این مرز بوم و مایه غرور و افتخار ملی هستند.
زارعپور ادامه داد: نکتهای که ذهن مرا در این بازدیدها به خودش مشغول کرده بود، درج نشدن نام و برند این تولیدکنندگان به خط فارسی بر محصولات و بستهبندی آنها بود.
وی تاکید کرد: حتی برخی از محصولات با وجود اینکه ۱۰۰ درصد تولید داخل بود، عبارت «Made in Iran» بر آن حک نشده بود. یکی از تولیدکنندگان میگفت: «اگر روی محصول ایرانی فارسی بنویسیم مردم اعتماد نمیکنند و نمیخرند، در حالی که همین محصولات به دیگر کشورها صادر میشود و از نظر کیفیت با نمونههای خارجی قابل رقابت است.»
وزیر ارتباطات اضافه کرد: خط و زبان فارسی و فرهنگ ایرانی، زیبا، غنی و میراث نیاکان فرهنگپرور ماست. دوستشان داریم و با غیرت و تعصب باید در معرفی آنها به جهانیان بکوشیم. با خط و زبان زیبای خودمان باید با کالاهای مشابه خارجی رقابت کنیم. وقتی تولیدکننده ایرانی با اعتماد به نفس کالای با کیفیتی را تولید میکند با افتخار هم باید نشان ایرانی بر آن درج کند.
زارعپور گفت: این مسالهای است که باید متولیان فرهنگ کشور بر آن تمرکز و فرهنگسازی کنند تا محصول تولید ایران به نماد خودباوری و افتخار ملّی تبدیل شود.
وی افزود: البته وظیفه تولیدکنندگان داخلی هم سنگین است. آنان باید محصولات با کیفیت و خدمات پس از فروش مطلوب ارائه کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.