به گزارش کنکاش فردا، «یحیی آل اسحاق» گفت: در شرایط جدید عراق و بعد از انتخابات پارلمانی این کشور لازم بود در رابطه با بررسی وضعیت موجود روابط اقتصادی دو کشور و همکاریهای آتی با دولت مرکزی عراق و اقلیم کردستان این کشور مذاکراتی صورت گیرد. بنابراین دو هیأت اقتصادی و تجاری به عراق اعزام شد.
وی افزود: در جمع هیأت اعزامی به جنوب عراق و همراه رئیس اتاق بازرگانی ایران، رؤسای اتاقهای بازرگانی مرزی همجوار عراق، اینجانب، رئیس کمیسیون اقتصادی و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان سفارت کشورمان در بغداد و فعالین حوزه عراق در زمینههای مختلف تجاری و اقتصادی حضور داشتند و جلسات کاری و همایشهای تجاری مشترک در بغداد، کربلای معلی و نجف اشرف با فعالان اقتصادی عراق برگزار شد.
آل اسحاق ادامه داد: در این سفر مذاکراتی با وزیر تجارت عراق، رؤسای اتحادیه صنایع و اتحادیه اتاقهای بازرگانی این کشور و فعالان بخش صنعت و بازرگانی عراق انجام گرفت و تفاهمنامهای بهمنظور راهاندازی مرکز داوری مشترک به امضای رییس اتاق ایران و رییس اتحادیه اتاقهای بازرگانی عراق رسید.
رییس اتاق مشترک ایران و عراق در مورد موضوعات مورد بحث در این سفر بیان داشت: مذاکرات کلی در رابطه با آتیه روابط اقتصادی ایران و عراق صورت گرفت. همچنین حل مشکلات مربوط به نقل و انتقالات ارزی، استاندارد، حمل و نقل و گمرکات و موارد اجرایی دیگر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه مسئولان دولت و بخش صنعت عراق علاقهمند به توسعه روابط صنعتی با ایران در حوزههای سرمایه گذاری و تولید مشترک و واردات ماشین آلات، قطعات، خطوط تولید و تمام امور مربوط به صنعتی شدن هستند بجاست که فعالین اقتصادی بخش صنعت کشورمان از این فرصت پیشرو استفاده جدی کنند.
آل اسحاق بیان داشت: امیدوار هستیم این سفر آثار بزرگی در آینده تعاملات اقتصادی ایران و عراق داشته باشد.
برگزاری دومین نشست تجاری با اقلیم کردستان
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در خصوص اعزام هیأت تجاری به اقلیم کردستان عراق نیز گفت: هیأتی متشکل از حدود ۶۰ نفر از مدیران شرکتهای تولیدی و بازرگانی کشورمان به اربیل اقلیم کردستان عراق عزیمت کردند که همزمان با سفر این هیأت به اربیل دومین نشست تجاری جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان عراق برگزار شد.
وی عنوان کرد: تجار و فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی در این رویداد اقتصادی دیدارهای رو در رو خواهند داشت و از دیگر برنامههای این هیأت تجاری در مدت حضور در اقلیم کردستان عراق، برپایی نمایشگاه جانبی تولیدات کشورمان و بازدید از مراکز عمده فروشی و فروشگاههای زنجیرهای اربیل خواهد بود.
آل اسحاق اضافه کرد: از مسئولان اتاق بازرگانی ایران و عراق نیز «یوسف باپیری»(عضو هیأت مدیره و رئیس کارگروه اقلیم کردستان عراق) و «جهانبخش سنجابی شیرازی»( دبیرکل) در این هیأت حضور دارند. در جریان این سفر قرار است آنها دیدار هایی با وزیر بازرگانی و صنعت و رؤسای اتاقهای بازرگانی و گمرک اقلیم کردستان عراق داشته باشند و مباحث مربوط به رفع موانع و توسعهی تجارت بین ایران و اقلیم کردستان عراق مورد مذاکره قرار گیرد.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان در مورد میزان صادرات کالاهای ایرانی به عراق گفت: صادرات ایران به عراق در ۹ ماهه سالجاری ۶میلیارد و۷۸۰میلیون دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۴ درصدی را نشان می دهد و امیدواریم تا پایان سال به ۱۰ میلیارد دلار برسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران تاکید کرد که برای توسعه کشور و رفع انواع ناترازیها راهی غیر از بهره گیری از فناوری اطلاعات و حکمرانی داده نداریم.
معاون توانمندسازی سازمان ملی هوش مصنوعی مزیت رقابتی ایران در توسعه این حوزه را دسترسی به دادههای منحصر به فرد فارسی دانست و گفت: این دادههای فارسی میتواند مزیت رقابتی برای ما ایجاد کند و اگر درست مدیریت شود، میتواند منجر به توسعه مدلهای ارزش افزوده شود.
دبیر ستاد هوش مصنوعی، لیزر و کوانتوم از راهاندازی آزمایشگاه ملی هوشمصنوعی خبر داد و گفت: چارهاندیشی در خصوص ناترازی انرژی، آلودگی هوا و هر آنچه که زیست روزمره مردم را تهدید میکند، کارویژه این آزمایشگاه است.
در روزهای اخیر درگاههای پرداخت صرافیهای رمزارز به صورت کامل مسدود شد که بسیاری از فعالان این صنعف معتقدند که تداوم این سیاست منجر به گسترش بازار سیاه رمزارز و زیرزمینی میشود.
دیدگاه بسته شده است.