به گزارش کنکاش فردا، «سید روح اله لطیفی» در این باره اظهار داشت: محمولههای ۹۰، ۹۱ و ۹۲ واکسن آسترازنکا نیز در چند روز گذشته به میزان ۱۹۳ هزار دُز از یونان و ۲ محموله ۳۵ هزار دُزی از ژاپن وارد کشور شده بود که با ورود محموله ۲ میلیون و ۲۰۴ هزار دُزی واکسن آسترازنکا در صبح امروز از کشور اسپانیا، واکسنهای آسترازنکای وارده به ۱۵ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۶۱۰ دُز از ابتدای فراگیری کرونا تاکنون رسیده است.
وی افزود: محموله جدید با حضو سفیر اسپانیا در تهران و با حضور مدیران گمرک، به صورت حمل یکسره تحویل مقامات وزارت بهداشت شد.
لطیفی درباره واردات سایر نامهای تجاری واکسن کرونا، گفت: واکسنهای سینوفارم به میزان ۱۳۴ میلیون و چهار هزار و ۴۹۸ دُز ، اسپوتنیک چهار میلیون و ۹۱ هزار و ۲۰۰ دُز و باهارات یک میلیون و ۱۲۵ هزار دُز از مسیر فرودگاه امام (ره) وارد کشور و به صورت حمل یکسره و بدون توقف ترخیص شد.
به گزارش ایرنا، از اسفندماه ۹۸ ویروس کووید ۱۹ در کشور شیوع پیدا کرد و از اسفندماه سال ۹۹ واکسیناسیون عمومی آغاز شده است. اکنون به دلیل افزایش سرعت واکسیناسیون کشور در مرحله تزریق دز سوم برای هر نفر قرار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون توانمندسازی سازمان ملی هوش مصنوعی مزیت رقابتی ایران در توسعه این حوزه را دسترسی به دادههای منحصر به فرد فارسی دانست و گفت: این دادههای فارسی میتواند مزیت رقابتی برای ما ایجاد کند و اگر درست مدیریت شود، میتواند منجر به توسعه مدلهای ارزش افزوده شود.
دبیر ستاد هوش مصنوعی، لیزر و کوانتوم از راهاندازی آزمایشگاه ملی هوشمصنوعی خبر داد و گفت: چارهاندیشی در خصوص ناترازی انرژی، آلودگی هوا و هر آنچه که زیست روزمره مردم را تهدید میکند، کارویژه این آزمایشگاه است.
در روزهای اخیر درگاههای پرداخت صرافیهای رمزارز به صورت کامل مسدود شد که بسیاری از فعالان این صنعف معتقدند که تداوم این سیاست منجر به گسترش بازار سیاه رمزارز و زیرزمینی میشود.
ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر دما و بارش ایران و کشورهای همسایه در راستای مدیریت چالشهای هیدروپولیتیک آتی در قالب یک طرح پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت.
دیدگاه بسته شده است.