به گزارش کنکاش فردا، فرشید خیبری در اینباره گفت: هر ساله بر مبنای توان تولید از مخازن نفت و گاز برای شرکتهای تولیدی تابع وزارت نفت، برنامه تولید تکلیفی تعیین میشود که در ۱۰ ماه گذشته، این شرکت به تعهدات خود با هدف تأمین بهموقع سوخت مصرف خانگی و صنایع بهویژه در فصول سرد سال عمل کرده است.
وی افزود: این شرکت با تولید ۴۶ میلیون مترمکعب گاز ترش در روز و تزریق روزانه ۱۰ میلیون مترمکعب از آن در مخزن شوریجه D بهمنظور ذخیرهسازی و بهرهبرداری در چهار ماه سرد سال، نقش مهمی در گرمایش خانههای هموطنان و استمرار چرخه تولید کارخانجات بهعهده دارد.
مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز شرق اظهار کرد: با توجه به این مهم که برنامه شرکت ملی نفت ایران استمرار و تولید پایدار است، کشف مخازن جدید و توسعه آنها نقش مهمی در اجرای اهداف تدوینشده دارد، بر همین اساس، شرکت نفت و گاز شرق در شمال شرق کشور توسعه مخزن کشفشده توس با برآورد توان تولید روزانه ۳ میلیون مترمکعب گاز را در برنامه دارد که با برنامهریزی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، پیشبینی میشود تا سه سال آینده به بهرهبرداری برسد.
خیبری گفت: در حوزه فعالیت این شرکت چند پروژه در ارتباط با ذخیرهسازی گاز داریم که مرحله نخست آن در سال ۹۳ با تزریق روزانه ۱۰ میلیون مترمکعب گاز در هشت ماه فصل گرم سال به مخزن شوریجه D حدود ۱۷ میلیون مترمکعب گاز در چهار ماه سردسال برداشت کردیم و بهتازگی با برنامههای توسعهای که شرکت ملی گاز با هدف افزایش سطح ذخیرهسازی گاز در برنامه خود قرار داده است برآورد میشود میزان ذخیرهسازی گاز به ۲۰ میلیون مترمکعب گاز در روز برسد که این خود نویدبخش گامهای مؤثرتری در توسعه و تأمین پایدار سوخت زمستانی شهرهای تحت پوشش خواهد بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.