به گزارش کنکاش فردا، محمدحسین حسین زاده تعداد تسهیلات پرداختی در این بانک را از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه بیش از ۷۳۵هزار فقره عنوان کرد و افزود: میانگین رقم پرداختی این تسهیلات حدود ۳۵میلیون تومان است.
وی با بیان اینکه روزانه حدود۱۰هزار درخواست تسهیلات در این بانک از طریق اینترنت بانک و همراه بانک رسالت ثبت می شود، اظهارداشت: سعی ما براین لست در کوتاهترین زمان پاسخگوی مشتریان باشیم و به اکثر این درخواست ها در همان روز پاسخ داده خواهد شد.
حسین زاده با اشاره به ارزیابی مشتریان در سامانه اعتبارسنجی مرآت گفت: بانک قرض الحسنه رسالت با هدف تسهیل و ساده سازی فرایند پرداخت تسهیلات به متقاضیان، این سامانه را از سال۹۷در اختیار گرفته است.
وی به اعتبارسنجی فردی و گروهی برای اشخاص حقیقی و حقوقی اشاره کرد و افزود: مشتریان این بانک می توانند با مراجعه به سایت مرآت به آدرس www.imerat.ir و بارگذاری اطلاعات ومستندات شخصی، درخواست خود را ثبت کنند.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت با تاکید بر اینکه حدود ۹۹درصد تسهیلات این بانک به صورت غیرحضوری پرداخت می شود، یادآور شد: هدف ما سهولت در پرداخت تسهیلات خرد قرض الحسنه به مشتریان است.
وی به پرداخت تسهیلات تا آخرین روزکاری سال۱۴۰۰ در این بانک تاکید کرد و اظهارداشت: ما بانکی بدون شعبه هستیم و بدون محدودیت زمانی و مکانی امکان ارائه خدمات به مشتریان را داریم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.