به گزارش کنکاش فردا، مردم آمریکا و اروپا با افزایش شدید قیمتها و تورم روبرو هستند به طوری که اخیر این تورم سبب شده که صنایع فلزی اروپا نیز دچار بحران شود.
قیمتهای بالای انرژی شروع آسیبهای زیادی بر صنایع تشنهی انرژی مانند ذوب آهن و آلومینیوم وارد کرده و موجی از تعطیلی این کارخانجات را در پی داشته است.
در واقع هزینههای بالای انرژی موجی از تعطیلی کارخانههای آلومینیوم در چین و اروپا به راه انداخته، به طوری که این شرکتها نتوانستند هزینههای خود را کاهش داده و سودده باقی بمانند. به عنوان مثال کارخانههای ذوب آلومینیوم در اروپا پس از افزایش پنج برابری قیمت گاز طبیعی به دلیل هوای سرد و کاهش واردات گاز از روسیه صورت گرفت به همین دلیل چون هزینههای انرژی تقریباً نیمی از هزینه تولید آلومینیوم را تشکیل دهد، بسیاری از کارخانجات تولید آلومینیوم به تعطیلی کشانده شدند.
در اوایل سال جاری، برخی شرکت چندملیتی آلومینیوم با کارگران خود برای کاهش دو ساله کارخانه ذوب با ظرفیت سالا ۰ نه ۲۲۸ هزار تن متریک به توافق رسیدند.
روی هاروی، رئیس و مدیر عامل این شرکت چند ملیتی میگوید: این مسیری چالش برانگیز برای همه دست اندرکاران تولید آلومینیوم بوده است، اما ما مشتاقانه منتظر آینده هستیم و با کارمندان و سهامداران خود برای کاهش تولید در وضعیت فعلی به توافق رسیدهایم
در همین راستا، تولیدکننده آلومینیوم نروژی نیز گفته است که در واکنش به قیمت برق تولیدات خود را کاهش داده و حتی تولید یک کارخانه در اسلواکی تا ۶۰ درصد ظرفیت خود کاسته شده است.
شرکتهای دیگری که در مونتهنگرو، رومانی و فرانسه، و در سایر کشورهای اروپایی که دارای کارخانههای ذوب هستند، نیز قصد دارند تولید خود را کاهش دهند. تولیدکنندگان آلومینیوم در چین نیز به دلیل کمبود برق در این کشور تولید خود را به شدت کاهش دادهاند.
تولید کنندگان آلومینیوم تخمین زدهاند که کارخانههای ذوب این فلز حدود ۴ میلیون تن از ظرفیت تولید خود را در سراسر جهان را در سطح جهان عمدتاً به دلیل قیمتهای بالای برق و انرژی کاهش دهند. با این حال انتظار میرود در صورت کاهش نیافتن قیمت انرژی، در چند ماه آینده شاهد تعطیلی کارخانجات بیشتری را در اروپا باشیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.