به گزارش کنکاش فردا، حسین سنجرانی گفت: معادن فعال در این شهرستان موقعیت مناسبی را برای رشد و توسعه ایجاد کرده و زمینه اشتغال برای ۱۱ هزار نفر نیروی انسانی به طور مستقیم را فراهم کرده است.
شهرستان خواف دارای ۴۵ معدن است که از این تعداد ۳۰ معدن فعال و ۱۵ معدن غیر فعال است و زمینه اشتغال مستقیم برای ۳۰۰۰ نفر در معادن و ۸۰۰۰ نفر در کارخانجات فولادی را فراهم کرده است.
او گفت: این معادن شامل ۲۶ پلاسری آهن، ۳ معدن غیرفلزی و یک مجتمع سنگان است که سالانه محصولاتی مانند سنگ دانه بندی، کنسانتره و گندله تولید میکنند.
نماینده عالی دولت گفت: از ابتدای امسال تاکنون سنگ دانه بندی ۳.۵ میلیون تُن، کلوخه جهت خوراک کارخانجات ۱۴۷ میلیون تُن، کنسانتره ۷.۵ میلیون تُن و گندله ۵.۵ میلیون تُن تولید شده است.
او گفت: بیشتر تولیدات منطقه سنگان خواف به فولاد مبارکه، فولاد خوزستان و فولاد سبزوار صادر میشود.
فرماندار خواف گفت: تکمیل مراحل ساخت کارخانجات کنسانتره و گندله، استفاده از ظرفیت معادن داخل خاک افغانستان و سرمایه گذاری در کشور همسایه و نیز انتقال سنگ آهن به داخل ایران و فرآوری آن جهت ایجاد ارزش افزوده بیشتر، ایجاد صنایع پایین دستی فولاد در شهرستان از اهم برنامههای توسعه معادن در این منطقه است.
مجموعه معادن سنگ آهن سنگان خواف از قدیمیترین و مهمترین معادن آهن ایران محسوب میشوند. این معادن در جنوب شرقی استان خراسان رضوی و در ۴۰ کیلومتری جنوب شرقی شهرستان خواف واقع شدهاند. از نظر تقسیمات زمین شناختی این منطقه جزئی از خرد قاره ایران مرکزی و بخشی از پهنه لوت محسوب میشود. کانی سازی در این معدن از نوع اسکارنی بوده و جزء کمربند آتشفشانی- پلوتونیکی خواف – درونه قرار میگیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.