به گزارش کنکاش فردا، امارات متحده عربی اعلام کرد که نیروگاه ۳.۴ میلیارد دلاری برنامه ریزی شده خود را بزودی با سوخت زغال سنگ به جای استفاده از گاز طبیعی در دبی تأسیس خواهد کرد. این در حالی است که امارات متحده عربی متعهد شده است تا سال ۲۰۵۰ انتشار خالص کربن را به صفر برساند.
این خبر در بیانیهای به نقل از شیخ احمد بن سعید آل مکتوم، رئیس شورای عالی انرژی دبی و مدیر عامل گروهی که مالک شرکت حمل و نقل طولانی مدت امارات است، منتشر شده است.
در این بیانیه هیچ جزئیاتی در مورد هزینه تبدیل سوخت این نیروگاه از گاز به ذغال سنگ ارائه نشده است. این نیروگاه همچنین دارای یک کارخانه آب شیرین کن برای تأمین آب مورد نیاز برای سبز شدن تپههای بیابانی خود است.
نیروگاه Hassyan در نزدیکی مرز دبی با ابوظبی که بخش عظیمی از آن توسط چین ساخته میشود به عنوان “پروژه مهندسی بزرگ ابتکار کمربند و جاده” توصیف میشود، پروژهای که به دنبال گسترش نفوذ امارات در آفریقا و آسیا است. چین پیش بینی کرده که این نیروگاه که شرکت جنرال الکتریک در ساخت آن مشارکت دارد، ۲۰ درصد از تقاضای برق دبی را تأمین خواهد کرد.
بر اساس اکثریت قریب به اتفاق مطالعات بررسی شده توسط سازمانهای علمی و دانشمندان آب و هوا، ساخت این نیروگاه در حالی صورت میگیرد که جهان در حال گرمتر شدن است.
این امر عمدتاً ناشی از افزایش سطح دی اکسید کربن و سایر گازهای گلخانهای در جو است. تا کنون، بیشتر افزایش دما در سراسر جهانی به خاطر فعالیتهای انسانی است که شامل سوزاندن زغال سنگ، نفت و گاز طبیعی است. این گرمای هوا باعث ایجاد آب و هوای شدید مانند طوفانهای قدرتمند میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.