به گزارش کنکاش فردا، این طرح عصر روز گذشته با حضور مدیرکل راه آهن استان هرمزگان و جمعی از مدیران و مجریان شرکت ملی صنایع مس ایران مورد بهره برداری قرار گرفت.
مجری پروژه زیرساختهای انتقال اسید شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه پروژه طرح جامع انتقال، ذخیره سازی و صادرات اسید سولفوریک در ۲ بخش اصلی طراحی و اجرا شد گفت: بخش اول این است که محصول اسید را به پایانه صادراتی بندرعباس برسانیم که در این زمینه پروژه زیرساخت حمل ریلی را داریم، همچنین بخش دوم نیز شامل نگهداری و صادرات اسید می شود.
پیمان ابروان افزود: در بخش نخست طرح که شامل امکانات حمل و نقل ریلی و جاده ای اسید سولفوریک است با سرمایه گذاری یک هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال و ۸۸۵ هزار یورو انجام گرفته است.
وی عنوان کرد: در بخش نخست طرح، احداث خطوط ریلی، ساخت ۱۰۰ دستگاه واگن مخزندار با ظرفیت حمل ۶۵.۵ تن اسید سولفوریک به ازای هر واگن و ساخت ۲۰۰ دستگاه ایزوتانک با ظرفیت حمل ۲۴ تن به ازای هر دستگاه از طریق خطوط جاده ای و ظرفیت حمل ۳۴ تن به ازای هر دستگاه از طریق خطوط ریلی را داشتیم که با این پروژهها می توانیم محصول اسید را به بندرعباس انتقال دهیم.
ابروان ادامه داد: در بخش دوم طرح برای ایجاد مخازن ذخیره سازی و صادرات در بندرعباس با هزینه ۹۰۰ میلیارد ریال و ۱۲.۵ میلیون یورو هشت مخزن ذخیره اسید سولفوریک هر کدام به ظرفیت ۱۴ هزار تن و مجموع ۱۱۲ هزار تن آمادهسازی شد که در نهایت با خط لوله مخصوص و ۱۲ اینچی برای بارگیری به کشتی صادراتی اقدام می شود.
مجری پروژه زیرساختهای انتقال اسید شرکت ملی صنایع مس ایران اضافه کرد: این پروژه در مجموع با سرمایه گذاری ریالی و ارزی به ارزش ۶ هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی کامل برای ۶۰ نفر انجام گرفته است.
مدیر امور لجستیگ مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز گفت: روزانه حدود هزار و ۸۰۰ تن اسید در این مجتمع تولید می شود که به همین میزان این اسید روزانه به بندرعباس منتقل می شود.
حسین رضایی افزود: قرار است در برنامه سه ساله یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن اسید تولیدی در سرچشمه به بندرعباس انتقال داده شود که بخشی صادر و بخشی نیز برای تولید اسید فسفریک و کود شیمیایی فسفاته استفاده می شود.
به گفته وی پس از ساخت زیرساخت ریلی، قابلیت بهره برداری آن به تایید راه آهن جمهوری اسلامی ایران رسید و بعد از تایید آن، ضرورت داشت که این تاسیسات مورد تست قرار گیرد که این مهم نیز انجام شد.
شهرستان رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تولیدکنندگان فولاد ایران طی ۱۱ ماه سال جاری میلادی (۱۱ دیماه ۱۴۰۲ تا ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳) ۲۸ میلیون تن فولاد خام تولید کردند. این رقم نیم درصد بیش از عملکرد مدت مشابه سال گذشته میلادی بوده است.
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: واگذاری زمین های کشاورزی به طرح های انرژی تجدیدپذیر به سرمایهگذاران حداکثر یک ماهه تحویل داده می شود.
اختلاف در نمودار تسلط بیتکوین تریدینگ ویو، موجب شد این رمزارز محبوب به ۹۵هزار دلار سقوط کند.
معاون شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با صدور دستورالعمل 12مادهای، بر صرفهجویی و بهینهسازی مصرف انرژی در تمام فرودگاههای کشور تاکید کرد.
دیدگاه بسته شده است.