به گزارش کنکاش فردا، این طرح عصر روز گذشته با حضور مدیرکل راه آهن استان هرمزگان و جمعی از مدیران و مجریان شرکت ملی صنایع مس ایران مورد بهره برداری قرار گرفت.
مجری پروژه زیرساختهای انتقال اسید شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه پروژه طرح جامع انتقال، ذخیره سازی و صادرات اسید سولفوریک در ۲ بخش اصلی طراحی و اجرا شد گفت: بخش اول این است که محصول اسید را به پایانه صادراتی بندرعباس برسانیم که در این زمینه پروژه زیرساخت حمل ریلی را داریم، همچنین بخش دوم نیز شامل نگهداری و صادرات اسید می شود.
پیمان ابروان افزود: در بخش نخست طرح که شامل امکانات حمل و نقل ریلی و جاده ای اسید سولفوریک است با سرمایه گذاری یک هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال و ۸۸۵ هزار یورو انجام گرفته است.
وی عنوان کرد: در بخش نخست طرح، احداث خطوط ریلی، ساخت ۱۰۰ دستگاه واگن مخزندار با ظرفیت حمل ۶۵.۵ تن اسید سولفوریک به ازای هر واگن و ساخت ۲۰۰ دستگاه ایزوتانک با ظرفیت حمل ۲۴ تن به ازای هر دستگاه از طریق خطوط جاده ای و ظرفیت حمل ۳۴ تن به ازای هر دستگاه از طریق خطوط ریلی را داشتیم که با این پروژهها می توانیم محصول اسید را به بندرعباس انتقال دهیم.
ابروان ادامه داد: در بخش دوم طرح برای ایجاد مخازن ذخیره سازی و صادرات در بندرعباس با هزینه ۹۰۰ میلیارد ریال و ۱۲.۵ میلیون یورو هشت مخزن ذخیره اسید سولفوریک هر کدام به ظرفیت ۱۴ هزار تن و مجموع ۱۱۲ هزار تن آمادهسازی شد که در نهایت با خط لوله مخصوص و ۱۲ اینچی برای بارگیری به کشتی صادراتی اقدام می شود.
مجری پروژه زیرساختهای انتقال اسید شرکت ملی صنایع مس ایران اضافه کرد: این پروژه در مجموع با سرمایه گذاری ریالی و ارزی به ارزش ۶ هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی کامل برای ۶۰ نفر انجام گرفته است.
مدیر امور لجستیگ مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز گفت: روزانه حدود هزار و ۸۰۰ تن اسید در این مجتمع تولید می شود که به همین میزان این اسید روزانه به بندرعباس منتقل می شود.
حسین رضایی افزود: قرار است در برنامه سه ساله یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن اسید تولیدی در سرچشمه به بندرعباس انتقال داده شود که بخشی صادر و بخشی نیز برای تولید اسید فسفریک و کود شیمیایی فسفاته استفاده می شود.
به گفته وی پس از ساخت زیرساخت ریلی، قابلیت بهره برداری آن به تایید راه آهن جمهوری اسلامی ایران رسید و بعد از تایید آن، ضرورت داشت که این تاسیسات مورد تست قرار گیرد که این مهم نیز انجام شد.
شهرستان رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس رزمایش نظارت بر عرضهکنندگان سموم کشاورزی در این استان با هدف پیشگیری از توزیع سموم غیرمجاز و ساماندهی زنجیره توزیع و عرضه آفت کش ها آغاز شد.
مدیر عامل گروه پترو پارس گفت: در راستای کاهش ناترازی گاز کشور، تولید و بهرهبرداری از هفتمین چاه فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه فصل سرما آغاز شد.
مجری طرح مواد و عناصر معدنی حیاتی و راهبردی ایمیدرو اعلام کرد: این سازمان برای تامین مواد معدنی حیاتی و راهبردی کشور، پنج راهکار را طی امسال اجرایی کرده است.
یکی از مهمترین پیشنیازهای ترقی و پیشرفت بنگاههای اقتصادی در فضای رقابتی کسبوکار امروز، تولید کالاها و محصولات رقابتپذیر و با کیفیت بالا است. کیفیت محصول، همواره عاملی برای اعتبار بخشیدن به جایگاه برند سازمانی در ذهن مشتریان و جلب رضایت آنها محسوب میشود. از این رو، شرکت جهان فولاد سیرجان در سالهای اخیر بر ارتقای کیفیت محصولات مطابق با استانداردهای بینالمللی و همراستا با انتظارات مشتریان متمرکز شده است. گستردگی زنجیره ارزش در این مجموعه که به عنوان مزیت رقابتی ارزشمندی نیز تلقی میشود، بر اهمیت حفظ و ارتقای کیفیت محصول میافزاید. بنابراین راهبردهای این شرکت در سالهای اخیر به سمت مدیریت کیفیت کارآمدتر و جامعتر هدایت شدهاند. دریافت گواهینامهها و استانداردهای ملی و بینالمللی، مهر تاییدی بر کیفیت محصولات این شرکت است. شرکت جهان فولاد سیرجان با توجه به توانمندی در تولید محصولات باکیفیت و چشماندازهای خود، طرحهای افزایش ظرفیت تولید و توسعه سبد محصول را در دستور کار دارد و با بهرهبرداری از این طرحها و عرضه محصولات باکیفیت، نقش و جایگاه این شرکت در بازار داخلی و بینالمللی ارتقا مییابد.
دیدگاه بسته شده است.