به گزارش کنکاش فردا، بانکهای تجاری سراسر دنیا از سال ۲۰۱۹ تاکنون حدود ۱.۵ تریلیون دلار در صنعت زغال سنگ سرمایه گذاری کرده اند به طوری که مطالعات منتشر شده نشان میدهد عمده این غولهای مالی از ایالات متحده، چین، ژاپن، هند، کانادا و بریتانیا بوده اند.
صنعت زغال سنگ صنعتی شناور است، در حالی که سیاست گذاران و رهبران تجاری دنیا به طور مداوم خواستار انتقال انرژی هستند به همین دلیل سرمایه گذران بزرگ کشورهای یاد شده مسئول تأمین مالی و سرمایه گذاری بیش از ۸۰ درصد از منابع زغال سنگ دنیا هستند.
کاترین گانسویندت، تحلیلگر بازارهای مالی گفت: «این مؤسسات مالی و بانکها باید از همه جانب از جمله سازمانهای مدنی، ناظران مالی، مشتریان و سرمایهگذاران مورد انتقاد قرار گیرند تا به تأمین مالی پروژههای زغال سنگ پایان دهند.
بانکها دوست دارند اینگونه استدلال کنند که میخواهند به مشتریان زغالسنگ در پیشبرد پروژههایشان کمک کنند، اما واقعیت این است که تقریباً هیچ یک از این شرکتها در حال انتقال انرژی (از ذغال سنگ به انرژیهای تجدید پذیر) نیستند و تا زمانی که بانکداران به نوشتن چکهای سفید برای آنها ادامه میدهند، انگیزه کمی برای انجام این کار ندارند.
طبق گزارشها، میزوهو فایننشال ژاپن، بخش مالی میتسوبیشی UFJ و گروه SMBC سه وامدهنده برتر هستند به بخش زغال سنگ هستند و پس از آنها، بارکلیز بریتانیا و سیتی گروپ وال استریت قرار دارند.
این تحقیق همچنین نشان میدهد نزدیک به ۵ هزار سرمایه گذار دولتی با مجموع داراییهای بیش از ۱.۲ تریلیون دلار در صنعت زغال سنگ مشغول به فعالیت هستند.
بر اساس گزارشها، مدیران داراییهای ایالات متحده، بلک راک و ونگارد، بزرگترین سرمایه گذاران دولتی در زغال سنگ هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.