به گزارش کنکاش فردا، تاکنون ۶ هزار و ۱۶۶ مرکز غیر مجاز استخراج ارز دیجیتال در کشور شناسایی شده است که از این مراکز ۲۲۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه با ظرفیت مصرفی ۶۳۰ هزار و ۸۳۵ کیلووات کشف شده است. گزارش توانیر نشانگر آن است که در هفته گذشته ۱۱۰ مرکز غیر مجاز استخراج ارز دیجیتال شناسایی شد و ۲۸۹ دستگاه با ظرفیت مصرفی ۱۲۳۸ کیلووات کشف شده است. خوزستان و خراسان رضوی هر یک با ۲۸ درصد، بالاترین آمار کشفیات کشور را به خود اختصاص داده اند و پس ازآن استانهای آذربایجان شرقی، کردستان و فارس در ردههای بعدی کشف مراکز استخراج غیرمجاز رمز ارز قرار دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون جهادکشاورزی از امضای ۱۷ قرارداد در زمینه های مختلف کودهای زیستی، آفتکش ها، لبنیات بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی و بخش خصوصی خبر داد.
صرافیهای رمزارز داخلی با گذشت چندین سال از فعالیت در فناوری ارز دیجیتال هنوز جایگاه خود را در اقتصاد ایران نیافته اند و با مشکلاتی چون مشخص نبودن متولی این حوزه، فقدان قانون جامع و مشخص و محدودیتها و ممنوعیت های موردی دست و پنجه نرم می کنند.
رئیس پژوهشگاه نیرو گفت: سال گذشته نزدیکبه ۱۳۰ میلیارد دلار منابع در بخش انرژی به دلایلی مانند اتلاف انرژی و پرداخت یارانهها در این حوزه از دست رفت.
سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات از ایجاد امکان ثبت شکایت از تماسهای صوتی ارزش افزوده تبلیغاتی مزاحم و ناخواسته در سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات ۱۹۵ خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.