به گزارش کنکاش فردا، گفتوگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما با حضور عزت الله اکبری تالارپشتی، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس و محسن صالحینیا، رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع و معادن ایران و رئیس سازمان خصوصیسازی با محور بررسی راهکارهای سامان بخشیدن به تولید و مدیریت صنعت خودرو برگزار شد.
عزت الله اکبری تالارپشتی با اشاره به بازدید امروز رئیس جمهور از خودروسازی ایران خودرو اظهار کرد: برنامهریزی شرکتها روی خودروهایی است که مردم از آن رضایت ندارند. رئیس جمهور امروز به تولید خودروی باکیفیت، برقی و پیشرفته تأکید کردند. این در حالی است که برنامهریزی خودروسازان در زمینهای است که مردم از آن رضایت کافی ندارند. ما در کمیسیون صنایع و معادن مجلس به عدم دخالت دولت در صنایع خودرو تأکید کردیم. به ایشان عرض کردیم که آنچه شما به عنوان راهحل مطرح میکنید، دقیقا خود مشکل است.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در مورد برنامه خودروسازان گفت: بنده شاهد وجود برنامه در خودروسازان خصوصی هستم. اما خودروسازان خصولتی نمیتوانند برنامه داشته باشند چرا که مشکلات سرسامآور زیادی دارند. رئیسجمهور باید بخش خصوصی و دولتی را مساوی ببیند.
رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع و معادن ایران از تولید ۱۵۰ هزار دستگاه از محصولات خودرویی تا پایان سال توسط بخش خصوصی خبر داد و گفت: قطعا اگر بخش خصوصسازی بتواند بیشتر انجام دهد، ما استقبال میکنیم. عدد فعلی مقداری است که عرض کردیم قطعا محقق خواهد شد.
عزت الله اکبری تالارپشتی ضمن درخواست از رئیس جمهور برای بازدیدشان از واحدهای خصوصی تولید خودرو، گفت: بخش خصوصی خیلی زود به منویات رئیسجمهور عمل خواهند کرد.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با استناد با سخنان رئیس سازمان خصوصیسازی گفت: اگر این ساختار حقوقی خودسازی تغییر نکند، اتفاقی نمیافتد. وزیر صنعت، معدن و تجارت باید به خصوصی باور داشته باشد. باید ارادهای جدی باشد چرا که بهگفته رئیس سازمان خصوصیسازی سهام دولت در خودرسازیهای خصولتی در ویثقه بانک است. به همین خاطر خصوصیسازی تا شش ماه آینده که رئیس جمهور مطرح کردند، با انقلتهایی مواجه است.
اکبری تالارپشتی با بیان اینکه مدل خصوصیسازی ما غلط است، گفت: مثلا در موضوع هفتتپه، شرکت را به کسی میفروشیم و بعد جلوی دخل و تصرف او در شرکت را میگیریم. تصور ما از خصوصیسازی باید چنین چیزی باشد که بخواهیم شرکتها وضعیت خودرو را از نقطه آ به نقطه ب برسانند. خودروهای ما باید صادرات محور و فناورپایه باشد. بخش فناورپایه بودن باید مسئله پای کار آمدن شرکتهای دانشبنیان وسط باشد. در بحث صادرات محوری آیا خودروهای ما قابلیت عرضه به دنیا را دارد؟ باید عرض کنم که خودروهای ایرانی امکان صادرات به کشورهای همسایه را هم ندارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.