به گزارش کنکاش فردا، داوود منظور اظهار داشت: درصدد هستیم تا با توسعه زیرساختها و فناوریهای اطلاعاتی و همچنین بهره گیری مؤثر از اطلاعات جامع و اجرای فرآیندهای اثربخش، در کنار اصلاح و شفافیت قوانین و مقررات و ایجاد پایههای جدید مالیاتی، بستر لازم برای تحقق اقتصاد پویا و بالنده را فراهم کنیم که این امر به عدالت اقتصادی و اجتماعی و انجام وعدههای دولت در خدمت رسانی به مردم کمک شایانی میکند.
وی در ادامه با بیان اینکه شفافیت، مهمترین نتیجه اجرای نظام مالیاتی هوشمند است، تصریح کرد: با تحقق نظام نوین مالیاتی، عملاً تمامی اطلاعات مؤدیان اعم از اطلاعات درآمدی، داراییها، مصرف و میزان عایدی و سود مؤدیان به صورت شفاف در اختیار سازمان امور مالیاتی کشور قرار میگیرد.
معاون وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه یکی از دستورات کار اصلی سازمان، هوشمندسازی مالیاتی است، افزود: بخش اعظمی از خدمات مالیاتی به صورت الکترونیکی قابل ارائه به مؤدیان است و با ساماندهی و یکپارچه سازی سامانههای مالیاتی و الکترونیکی شدن کلیه فرآیندهای مالیاتی تحت یک پنجره واحد خدمات مالیاتی، علاوه بر تسهیل خدمات رسانی و کاهش هزینهها، افزایش بهرهوری و کارآیی سازمان به حداکثر ممکن خواهد رسید.
منظور با بیان اینکه سال آینده، سال بسیار مهمی برای ایفای نقش اثرگذار سازمان امور مالیاتی در اجرای قانون برای تأمین درآمدهای دولت جهت خدمت رسانی به مردم است، افزود: درآمدهای مالیاتی عمدتاً با تکیه بر افزایش کوشش مالیاتی و مبارزه با فرار مالیاتی محقق خواهد شد و با تمام قدرت در تلاش هستیم تا با تکیه بر روشهایی همچون واحدیابی سیستمی، بررسی دادههای مالیاتی و همچنین بررسی دادههای به دست آمده در چارچوب ماده ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم مثل بارنامهها، اجاره نامهها، بیمه نامهها، قراردادها، اسناد مربوط به واردات و صادرات، فاکتورهای خرید و فروش و …، مجموعه این اطلاعات به شفاف شدن اقتصاد کشور کمک کرده و بتوانیم با غربالگریهای علمی، مؤدیان جدید را شناسایی کنیم.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر اینکه نباید به مؤدیان مالیاتی منضبط فشار مالیاتی مضاعف وارد شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اولویتهای برنامهای و سیاستگذاریهای کلان وزارت امور اقتصادی و دارایی، قصد داریم نسبت مالیات به GDP را با کوشش مالیاتی بیشتر، مبارزه با فرار مالیاتی و استفاده حداکثری از ظرفیتهای قانونی موجود با بهره گیری بهینه از نیروی انسانی خدوم و پرتلاش سازمان افزایش دهیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت های گسترده همکاری ایران و آفریقا، از برنامه ریزی برای افزایش ۱۰ برابری مبادلات تجاری تا سقف ۱۰ میلیارد دلار خبر داد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
مجتمع بندری شهید رجایی که قلب تپنده تجارت کشور محسوب می شود، با تلاش دستگاهها و مسئولان مربوطه در کمتر ۲۴ ساعت به مدار فعالیت بازگشت تا خللی در امر صادرات و واردات کالا و حتی ترانزیت پیش نیاید.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.