به گزارش کنکاش فردا، صولت مرتضوی روز دوشنبه در آیین بهره برداری از طرح آب رسانی به ۱۹ روستا و شهر الهایی خوزستان، هدف از سفر ۲ روزه خود به خوزستان را عمل به دستور رییس جمهور به منظور سرعت بخشی به طرح های مصوب سفر استانی هیات دولت اعلام کرد و گفت: آیت الله رییسی پیش از تشکیل دولت و پس از مراسم تحلیف در اولین روز کاری خود به عنوان رییس جمهور به خوزستان سفر کرد این سفر نشان از تاکید رییس جمهور بر “جهاد” است.
وی با بیان اینکه خوزستان بر گردن ایران و جهان اسلام حق بزرگی دارد که باید ادا شود ادامه داد: رییس جمهور بر اجرای مصوبه های مرتبط با خوزستان تاکید ویژه دارد و این موضوع باعث شده که این مصوبه ها به صورت جدی در سطح کشور پیگیری شود.
معاون اجرایی رییس جمهور ادامه داد: عمده ترین مسایل خوزستان در نشست های کارشناسی متعدد با حضور معاونان رییس جمهور، برخی وزیران و کارشناسان شناسایی و مصوبه هایی برای حل این مسایل تصویب شده است.
وی گفت: مهمترین این مصوبه ها در زمینه تامین آب شرب و آب مورد نیاز بخش کشاورزی، ساماندهی شبکه های فاضلاب خوزستان، جاده و راه آهن ، بهداشت و درمان بوده است.
مرتضوی با انتقاد از تاخیر در اجرای برخی طرح های عمرانی و خدماتی در کشور افزود: ورود رهبر معظم انقلاب به حل برخی مشکلات از جمله فاضلاب اهواز نشان دهنده کم کاری شدید در این زمینه است که باید مسوولان از این تذکر شرمنده باشند.
مرتضوی ادامه داد: برخی محدودیت منابع را دلیل تاخیر در اجرای طرح ها اعلام می کردند ولی می بینیم که با روی کار آمدن دولت سیزدهم این مشکل وجود ندارد.
یک هزار تحت به ظرفیت بیمارستانی خوزستان افزوده می شود
معاون اجرایی رییس جمهور با اشاره به تخصیص اعتبار برای طرح های نیمه تمام بهداشتی در خوزستان و تامین اعتبار مورد نیاز همچنین سرعت بخشی به اجرای این طرح ها افزود:، تا چند ماه آینده یک هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت بیمارستانی خوزستان افزوده می شود.
مرتضوی ادامه داد: برای ۱۰۰ مصوبه سفر رییس جمهور به خوزستان اعتبار مورد نیاز تامین شده است تاکید کرد: یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح های راه آهن در خوزستان تامین و در اختیار استان قرار گرفت.
وی با اشاره به روند اجرای طر ح فاضلاب در اهواز با بیان اینکه شهر اهواز به یک کارگاه بزرگ تبدیل شده است ادامه داد: اقدام های انجام شده برای اصلاح و توسعه شبکه فاضلاب اهواز موجب شده تا آب گرفتگی امسال در فصل بارندگی به شدت نسبت به سال گذشته کاهش داشته باشد.
مرتضوی، ریزگرد را از دیگر چالش های خوزستان دانست و گفت: بخشی اندکی از این ریزگرد منشاء داخلی و بخش عمده آن دارای منشاء خارجی است که گزارشی در این زمینه در حال تهیه است و این گزارش در شورای عالی محیط زیست طرح و تصمیم لازم اتخاذ می شود.
وی گفت: وزارت نفت در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی خود طرح های مهمی در خوزستان در حال تعریف دارد که ابعاد این موضوع در صورت نهایی شدن اطلاع رسانی می شود.
مرتضوی در ادامه با تاکید بر ضرورت صرفه جویی در مصرف آب گفت: ۹۲ درصد آب کشور در بخش کشاورزی مصرف می شود که با این حجم از منابع آبی با اصلاح روش ها در فرآیند کاشت، داشت و برداشت و ارتقای بهره وری می توان سطح کنونی زیرکشت را به طور چشمگیر افزایش داد.
وی ادامه داد: با بهره گیری از سامانه های نوین آبیاری ، تولید محصول کشاورزی در کشور از ۱۵۰ میلیون تن در سال تا چهار برابر قابل افزایش است.
کار تشریفاتی در برنامه های دولتی مطلقا ممنوع است
معاون اجرایی رییس جمهور با تاکید بر اجتناب از اشرافی گری از سوی مدیران دستگاه های دولتی افزود: مسئولان اجرایی هیچ شأنی به جز خدمت به مردم ندارند.
وی با انتقاد از نصب پلاکاردهای مختلف در این مراسم ادامه داد: پیش از این به مسئولان کشور تذکر لازم داده شد که از انجام هرگونه تشریفات در برنامه ها اجتناب کنند و بار دیگر تاکید می کنم از کار تشریفاتی در برنامه ها و افتتاح های دولتی به طور مطلق باید جلوگیری شود.
مرتضوی افزود: به جای اجاره صندلی برای اجرای این مراسم می شد در مسجد روستا مراسم را برگزار و هزینه این صندلی ها را به مسجد اهدا کرد که این کار نمونه ایی از اجتناب از تشریفات و ارتقای بهره وری است.
تصفیهخانه و تاسیسات آبرسانی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که با اعتبار یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اجرا شده آب شرب پایدار و باکیفیت ۱۹ روستای مسیر قلعه سحر و شهر الهایی خوزستان را تامین می کند.
بهره برداری از این تصفیه خانه و تاسیسات آبرسانی امکان تامین آب شرب پایدار ۱۶ هزار نفر جمعیت این روستا ها را تامین می کند که این ظرفیت در افق تعریف شده تا ۳۰ هزار نفر جمعیت را پوشش می دهد.
معاون اجرایی رییس جمهور در دومین روز از سفر خود به خوزستان علاوه بر افتتاح مجتمع آبرسانی ۱۹ روستای اهواز قرار است از خط دوم راه آهن اهواز – اندیمشک، کمربند غربی اهواز و ایستگاه چمران طرح آبرسانی غدیر بازدید کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تولیدکنندگان فولاد ایران طی ۱۱ ماه سال جاری میلادی (۱۱ دیماه ۱۴۰۲ تا ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳) ۲۸ میلیون تن فولاد خام تولید کردند. این رقم نیم درصد بیش از عملکرد مدت مشابه سال گذشته میلادی بوده است.
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: واگذاری زمین های کشاورزی به طرح های انرژی تجدیدپذیر به سرمایهگذاران حداکثر یک ماهه تحویل داده می شود.
اختلاف در نمودار تسلط بیتکوین تریدینگ ویو، موجب شد این رمزارز محبوب به ۹۵هزار دلار سقوط کند.
معاون شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با صدور دستورالعمل 12مادهای، بر صرفهجویی و بهینهسازی مصرف انرژی در تمام فرودگاههای کشور تاکید کرد.
دیدگاه بسته شده است.