به گزارش کنکاش فردا، دکتر علی زینی وند امروز ۱۷ اسفند در این نشست، از اتاق بازرگانی کرمان به خاطر برگزاری این نشست تقدیر کرد و گفت: «امیدواریم با توجه به رویکرد مثبت آقای امینیان سفیر ایران در افغانستان، زمینه مبادله تجاری میان استان کرمان و این کشور رونق بگیرد. همین جا هم از آقای امینیان دعوت میکنیم که تشریف بیاورندکرمان و پتانسیلهای همکاری اقتصادی استان کرمان را بررسی کنند».
زینیوند در این نشست آنلاین با تشریح پتانسیلهای جغرافیایی و اقتصادی استان کرمان، گفت: «می توان از ظرفیت فنی و مهندسی و پشتیبانی استان برای توسعه زیرساختهای بندر چابهار بهره گرفت و خیلی کارها را انجام داد. ایجاد انبارهای استراتژیک و سایر ظرفیتهای زیرساختی و تسهیل از جمله این موارد است. در بخش سلامت هم استان کرمان برای ارایه خدمات به کشورهای همسایه مانند افغانستان، ظرفیت خوبی دارد. در حوزه پذیرش دانشجو استان کرمان قطب آموزش علوم انسانی و مهندسی است و میتوان در این بخش هم کارهای خوبی کرد».
استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه قریب به ۱۲ درصد جمعیت استان کرمان را اتباع کشور افغانستان تشکیل میدهند؛ گفت: «میزبانی ما از برادران و خواهران افغانستانی موجب شده تا ارتباط خوبی با آنها شکل بگیرد و استان کرمان این آمادگی را دارد از سرمایهگذاریهای افغانستانیهایی که تمکن مالی دارند، میزبانی کند.
زینیوند با اشاره به ظرفیت های بخش تولید و تجارت در استان، بر تسهیل زمینه صادرات کالاهای مصرفی ضروری به افغانستان تاکید کرد: «میتوان محصولات غذایی، میوه، محصولات معدنی و… را هم به این کشور صادر کرد. البته این کارها نیازمند این است که هیات های دو طرف با یکدیگر رفت و آمد داشته باشند که خوشبختانه اتاق بازرگانی کرمان در این زمینه فعال است و ما هم از این رویکرد حمایت میکنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.