به گزارش کنکاش فردا، حسن افتخاری اظهار کرد: مطابق بند(ط) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کشوری، تعرفه گازبهای مشترکان صنعتی تابعی از نرخ خوراک پتروشیمی تعیین میشود که براساس این قانون قیمت تعرفه کورههای آجرپزی از ابتدای امسال برمبنای ۱۰ درصد قیمت متوسط خوراک گاز تحویلی به شرکتهای پتروشیمی محاسبه شده بود.
وی با بیان اینکه با استفساریه بند(ط) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۰، کورههای آجرپزی از شمول این بند خارج شده و تعرفه آنها در سال ۱۴۰۰ مطابق تعرفه کسب و خدمات تجاری بازنگری و محاسبه شد، افزود: براساس این استفساریه که در اسفندماه امسال ابلاغ شد، گازبهای کورهداران با تعرفه بخش کسب و خدمات تجاری به قیمت ۱۴۹۵ ریال در هر مترمکعب مصرف محاسبه و در مجموع مبلغ ۱۲۸ میلیارد تومان حاصل از تعدیل گازبها در حساب این گروه از مشترکان در استان خراسان رضوی منظور شد.
مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی سیاست وزارت نفت و شرکت گاز را حمایت و پشتیبانی از تولید اعلام کرد و گفت: تاکنون دو هزار واحد تولیدی و صنعتی مشمول مصوبه شورای اقتصاد در استان با هزینه چهار هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی شرکت گاز به صورت یارانهای گازرسانی شده که این مهم سبب صرفهجویی سالانه ۱۰۰ میلیون لیتر سوخت مایع شده است.
به گفته افتخاری، جایگزینی گاز در صنعت به جای دیگر سوختهای فسیلی سبب کاهش بهای تمامشده کالا، حفظ محیط زیست، رشد و شتاب اقتصادی و ایجاد کار و اشتغال میشود.
وی تصریح کرد: سامانه خدمات الکترونیک و ارتباطات مردمی شرکت گاز استان خراسان رضوی با شماره ۱۵۹۴ آماده راهنمایی تولیدکنندگان درباره نحوه بهرهمندی از گاز طبیعی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.