به گزارش کنکاش فردا، انجمن تولیدکنندگان فولاد اعلام کرد: از ابتدای فروردین تا پایان بهمنماه، ۶ میلیون و ۶۴۲ هزار تن شمش فولاد صادر شد. این در حالی است که آمار مدت مشابه سال گذشته، پنج میلیون و ۶۰۰ هزار تن بود.
همچنین در ۱۱ ماهه ۱۴۰۰، حدود سه میلیون و ۱۰ هزار تن انواع محصولات فولادی (انواع ورق، میلگرد، ناودانی، نبشی، تیرآهن و غیره) صادر شد. این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۲ میلیون و ۶۴۰ هزار تن بود. میزان صادرات آهن اسفنجی نیز با افزایش ۲۰ درصدی در این مدت، از ۸۱۹ هزار تن به ۹۸۵ هزار تن افزایش یافت.
کاهش ۲۳ درصدی واردات محصولات فولادی
برپایه این گزارش، میزان واردات محصولات فولادی و شمش در ۱۱ ماهه ۱۴۰۰ به ترتیب ۶۵۰ هزار تن و پنجهزار تن بود که در مقایسه با رقم مدت مشابه سال گذشته (۸۴۷ هزار تن و پنجهزار تن)، ۲۳ درصد کاهش در واردات محصولات فولادی و بدون تغییر در میزان واردات شمش بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رقابتپذیری و رشد جایگاه در فضای پیچیده امروز کسبوکارها، پیشنیازهای بسیاری را میطلبد که بیتردید ارتقای بهرهوری از مهمترین آنها است. این موضوع در صنعت فولاد به عنوان صنعتی مادر که به طور مستقیم بر پیشبرد فعالیتها در بسیاری از صنایع دیگر و در نهایت توسعه صنعتی و اقتصادی کشور تاثیرگذار است، اهمیت ویژهای دارد. شرکت فولاد اکسین خوزستان با تولید محصولات ارزشافزای فولادی، نقش منحصربهفردی در حلقه نهایی زنجیره فولاد ایران ایفا میکند. این شرکت گامهای استواری را در راستای ارتقای بهرهوری تولید و تاثیرپذیری حداقلی از چالشها و موانع موجود برداشته؛ مسیری که با دستاوردهای قابلتوجهی نیز برای این شرکت همراه بوده است.
معاون جهادکشاورزی از امضای ۱۷ قرارداد در زمینه های مختلف کودهای زیستی، آفتکش ها، لبنیات بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی و بخش خصوصی خبر داد.
رئیس پژوهشگاه نیرو گفت: سال گذشته نزدیکبه ۱۳۰ میلیارد دلار منابع در بخش انرژی به دلایلی مانند اتلاف انرژی و پرداخت یارانهها در این حوزه از دست رفت.
سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات از ایجاد امکان ثبت شکایت از تماسهای صوتی ارزش افزوده تبلیغاتی مزاحم و ناخواسته در سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات ۱۹۵ خبر داد.
دیدگاه بسته شده است.