به گزارش کنکاش فردا، سعدمحمدی عصر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیریت عامل این شرکت، افزود: معدن کشف شده سریدون جایگاهی بالاتر از معدن سرچشمه خواهد داشت.
به گفته وی، تولید کاتد مس تا پایان ۱۴۰۰ به ۲۸۵ هزار تن می رسد در حالی که تولید سال قبل به ۲۷۰ هزار تن رسیده بود.
وی ادامه داد: فروش امسال تاکنون به ۳۱۷ هزار تن رسیده در حالی که سال گذشته تناژ فروش به ۲۷۰ هزار تن رسیده بود.
رکورد صادرات
سعدمحمدی صدور ۱۶۰ هزار تن کاتد مس در سال ۱۴۰۰ را رکوردی در صادرات این شرکت اعلام کرد.
سعدمحمدی سرمایه گذاری های شرکت مس را ۱۳ میلیارد دلار اعلام کرد و افزود: سه کارخانه در صنعت مس در نیمه نخست سال جدید آماده راه اندازی می شوند.
سرباره های مس، کنسانتره می شوند
وی گفت: برای نخستین طی ۵۰ سال گذشته، طرحی برای استفاده از سرباره های مس اجرایی خواهد شد که ۳۵۰ هزار تن به ظرفیت تولید کنسانتره شرکت ملی مس افزوده خواهد شد.
بهره گیری از دانش بنیان ها در توسعه مس
از سوی دیگر علی رستمی سرپرست شرکت ملی صنایع مس ایران، ابتدا ضمن تقدیر از اقدامات دوره مدیریتی سعدمحمدی، استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان را یکی از اولویت های کاری خود دانست.
رستمی با بیان اینکه سرمایه گذاری ۱۳ میلیارد دلاری، توسعه های متعدد و چشمگیری در صنعت مس ایجاد خواهد کرد، گفت: در نظر داریم برنامه دستیابی به تولید ۴۰۰ هزار تن کاتد را عملی سازیم.
در پایان این مراسم، امیر خرمی شاد عضو هیات عامل و معاون توسعه و برنامه ریزی ایمیدرو، ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات دکتر سعدمحمدی و آرزوی موفقیت برای دمتر رستمی،، تاکید کرد: باتوجه به شرایطی که شرکت مس در افزایش ذخایر و سرمایه گذاری های انجام شده دارد، حتی قابلیت دستیابی به ظرفیت تولید یک میلیون تن کاتد را نیز دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.