به گزارش کنکاش فردا، مهرداد عرباول روز پنجشنبه در نشست شورای برنامهریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: از ابتدای سال آینده توجه بیشتری به تحقق درآمدها خواهد شد تا شاهد رشد بیشتر استان باشیم.
وی افزود: منابع داخلی که در اختیار دستگاهها قرار میگیرد معمولاً در شورای برنامهریزی توسعه استان طرح موضوع نمیشود لذا در این شورا اعتباراتی که از محل درآمدهای عمومی بوده و در قانون بودجه است طرح می شود ولی برنامهریزی و نظارت بر منابع داخلی مثل موضوع اعتبار شرکت گاز صورت میگیرد. رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: اعتبارات مناسبی هم برای توسعه شبکه گاز در شهرهای استان با توجه به مکاتبه ای که با سازمان برنامه و بودجه کشور انجام دادیم در سال ۱۴۰۱ نیز دیده شد. وی خاطرنشان کرد: ۱۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار استان تا این لحظه بوده که بیش از ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده تا پایان سال مالی فرصت داریم تخصیص بیشتری داشته باشیم. عرب اول ادامه داد: آنچه که در لایحه بودجه سال مالی ۱۴۰۱ تعریف شده ارقام مناسبی به استان اختصاص پیدا کرده و اعتبارات، رشد قابل ملاحظهای نسبت به سال گذشته داشته است. وی بیان کرد: در حوزه آب، راه، انرژی و عمران شهری و روستایی استان به نسبت بقیه بخشها نیاز به مساعدت بیشتری داشتند که اعتبار قابل توجهی به این حوزهها اختصاص پیدا کرده است. رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: دولت مکلف است ۲۰ درصد اعتبارات متوازنسازی در مناطق کم برخوردار را برای اجرای طرحهای بسیج سازندگی، قرارگاه مرکزی، جهاد سازندگی، محرومیتزدایی سپاه، ساخت مساجد و حوزههای علمیه را در همان مناطق به آنها اختصاص دهد تا سازمانهای مذکور با هماهنگی شورای برنامهریزی و توسعه استان در مناطق کم برخوردار هزینه کنند. وی خاطرنشان کرد: کل اعتبارات ابلاغی از دیماه تاکنون یکهزار و ۶۲۹ میلیارد تومان بوده که در ۱۶ حوزه مصوب برای سال ۱۴۰۰ ابلاغ شده است. عرب اول افزود: در حوزه راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان مجموعاً ۷ مصوبه وجود دارد که مصوبه اول آن وضعیت عملکرد سازمان برنامه و بودجه استان درخصوص تامین منابع مالی پروژههای مصوب سفر ریاست جمهوری بود که بر این اساس ۱۰ هزار میلیارد تومان برای تکمیل راهها و کریدورهای استان از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ پیشبینی شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، امنیت غذایی کشور را در گرو تامین نهادههای کیفی دانست و گفت: کشاورزان ما باید بتوانند از جدیدترین فناوریهای روز دنیا در بخش کشاورزی بهره بگیرند.
خلاصه معاملات بازار زعفران در ۲۴ دی ماه به تفکیک بازارهای گواهی، آتی و صندوق صندوق نشان میدهد؛ در این روز معادل ۲۶۷ کیلوگرم زعفران نگین در قراردادهای آتی معامله شد.
مدیرکل دفتر امور سبزیها و گیاهان جالیزی معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: تولید ۲۷ میلیون تن محصولات سبزی و جالیزی در فضای باز طی سال زراعی جاری در برنامه هفتم توسعه هدفگذاری شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در احکامی جداگانه، «مدیرکل امور استانها» و «مدیرکل پشتیبانی و امور رفاهی» این وزارتخانه را معرفی و منصوب کرد.
دیدگاه بسته شده است.