به گزارش کنکاش فردا، شرکت اپل اخیراً درحال کار کردن بر روی طرحی است که در آن فروش آیفون و آیپد در قالب سرویس اشتراکی سختافزاری انجام میشود.
در چند سال گذشته، اپل بر سرویسهای اشتراکی همچون اپل موزیک، اپل تیوی پلاس، اپل نیوز پلاس، اپل فیتنس پلاس و اپل آرکِید بهعنوان یکی از منابع درآمدزایی کلیدیاش تأکید داشته و بر روی آنها حساب باز کرده است. بسیاری از این سرویسها هماکنون در قالب طرح Apple One، بهصورت باندل نیز برای خرید دراختیار کاربران اکوسیستم اپل قرار گرفتهاند.
صرفنظر از سرویسهای نرمافزاری، اپل در حوزهی سختافزار نیز طرحهای اشتراکی را کلید زده است؛ به طوری که اپلیها در سال ۲۰۱۹ مدل اشتراکی را به خدمات افزودهی پس از فروش موسوم به AppleCare نیز اضافه کردند. اپل برنامهی ارتقاء آیفون را نیز ارائه میدهد که بهموجب آن، از سال ۲۰۱۵امکان خرید ترکیبی آیفون و سرویس AppleCare با اقساط ۲۴ ماهه و تعویض گوشی با مدل جدیدتر پس از پرداخت ۱۲ قسط وجود دارد.
گزارشات اخیر در مورد جزئیات طرح اشتراکی خرید آیفون و تفاوتهای آن با طرحهای فعلی ارتقا و تعویض گوشی، اطلاعاتی ارائه نمیدهد؛ اما احتمالاً این شرکت فناوری آمریکایی چندملیتی طرح جدیدشان را بر پایهی مدل ارتقاء قسطی آیفون بنا کنند و امکان خرید توأمان سرویسهای دیگر بههمراه آیفون را فراهم آورند. در حال حاضر پرداخت ماهانهی هزینه برای خرید سرویسهای اپل و خرید اقساطی آیفون بهصورت جداگانه صورت میگیرد.
تصور آنکه در طرح جدید اپل، درستمانند سرویسهایی همچون اپل موزیک، کاربران بتوانند بهصورت ماهانه، آیفون را «قرض بگیرند»، دشوار است. احتمالاً اپل صرفاً میخواهد طرح خرید قسطی را به محصولات دیگرش نیز گسترش دهد.
طرح ارتقاء آیفون به کاربران اجازه میدهد تا وام بدون بهرهای را از Citizens One دریافت کنند و بازپرداخت آن را در مدت ۲۴ماه انجام دهند. اپل همچنین به کاربران Apple Card اجازه میدهد تا محصولات شرکت را بهصورت قسطی و بدون بهره خریداری کنند؛ اما این طرح نیز صرفاً به بخش کوچکی از کاربران اپل محدود است. سرویس اشتراکی جدید میتواند پیشنیازهای یادشده را از میان ببرد و تمام محصولات اپل همچون آیپد و مک را در بربگیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.