به گزارش کنکاش فردا، تولید جهانی آلومینیوم از ۶۵ میلیون و ۱۰۰هزار تن در سال ۲۰۲۰ میلادی به ۶۸ میلیون تن در سال ۲۰۲۱ میلادی افزایش یافت. این در حالی است که طی مدت یادشده، میزان ظرفیت تولید این محصول نیز از ۷۶ میلیون تن به ۷۷ میلیون تن افزایش یافت.
طی سال ۲۰۲۱ میلادی، چین با تولید ۳۹ میلیون تن آلومینیوم همچنان در صدر تولیدکنندگان این محصول در جهان ایستاد. در همین حال، هند توانست با تولید ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تن آلومینیوم از روسیه پیشی گرفته و رتبه دوم را به خود اختصاص دهد. عنوان سومین تولیدکننده آلومینیوم در جهان نیز با ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن به روسیه تعلق گرفت. همچنین کشورهای کانادا و امارات متحده عربی به ترتیب با تولید ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تن و ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن آلومینیوم در رتبه های چهارم و پنجم ایستادند. این در حالی است که طی سال ۲۰۲۱ میلادی، استرالیا با تولید یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن، بحرین با تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن، نروژ با تولید یک میلیون و ۴۰۰هزار تن، ایالات متحده آمریکا و ایسلند هریک با تولید ۸۸۰ هزار تن به ترتیب عنوان ششمین تا نهمین تولیدکننده برتر جهان را به خود اختصاص دادند.
چین دارای بیشترین ظرفیت تولید آلومینیوم در جهان ظرفیت تولید آلومینیوم چین طی سال گذشته میلادی به ۴۳ میلیون تن رسید که حاکی ازثبات صدرنشینی این کشور در جهان است. هند و روسیه نیز به تریب با ظرفیت تولید ۴ میلیون و ۶۰ هزار تن و ۴ میلیون و ۲۰ هزار تن توانستند در جایگاه های دوم و سوم قرار گیرند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون جهادکشاورزی از امضای ۱۷ قرارداد در زمینه های مختلف کودهای زیستی، آفتکش ها، لبنیات بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی و بخش خصوصی خبر داد.
رئیس پژوهشگاه نیرو گفت: سال گذشته نزدیکبه ۱۳۰ میلیارد دلار منابع در بخش انرژی به دلایلی مانند اتلاف انرژی و پرداخت یارانهها در این حوزه از دست رفت.
سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات از ایجاد امکان ثبت شکایت از تماسهای صوتی ارزش افزوده تبلیغاتی مزاحم و ناخواسته در سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات ۱۹۵ خبر داد.
روز سهشنبه 18 دی ماه 1403، نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اهالی رسانه در حاشیه نخستین روز از ششمین دوره جشنواره ملی فولاد در برج میلاد برگزار شد.
دیدگاه بسته شده است.